• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Pakiş ”Gençliğin Gönlüne Dokunacağız”

Murat Taş

Hakkâri Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesinde bulunan kapalı spor salonu kapılarını ilk kez Türkiye Voleybol Efeler 1.Liginde mücadele eden Hakkâri Sportif Faaliyetler Voleybol takımına açtı. 
İlk iki müsabakasını ve idmanlarını, Hakkâri Üniversitesi kapalı spor salonunda yapan takım bu salonda iyi sonuçlar aldı.
Hakkâri Üniversitesi kapalı Spor Salon Yönetimi Hakkâri spor camiası ve izleyiciler tarafından da büyük takdir topladı.
 
İyi bir ev sahipliği ve konukseverlik gösteren Üniversite yönetiminin bu güzel ve samimi davranışlarından dolayı, Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ömer Pakiş, hocamızı makamında ziyaret ederek, yaptığı bu güzel hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizi bizzat makamında kendisine ilettik.
 
Bizleri sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan Rektör Pakiş,  temel ve birinci hedeflerinin Hakkâri ve ülkenin her tarafından gelen öğrencilere iyi bir akademik eğitim vermek olduğunu, ikinci bir hedeflerinin Hakkâri gençliği ve sporcusunun başarılı olması olduğunu dile getirdi. 

Üniversite Yönetimi olarak eğitim verdiğimiz önem kadar Hakkâri gençliğine ve sporcusuna değer vermektir. Hakkâri Üniversitesi olarak Hakkâri tarihi kültürü ve tüm zenginliklerini daha doğrusu Hakkâri ile ilgili tüm güzellikleri tanıtmak bizim bir diğer hedefimizdir. 

Hakkâri gençliğini ve sporcusunu çok önemsiyor ve bu konuda imkânlarımız doğrultusunda destek sunmaktayız. 
Hakkâri merkez ve tüm ilçeleri bizim için aynıdır. Beni ve Üniversite yönetimini en çok sevindiren ve mutlu eden neden Hakkâri gençliğinin gönlüne dokunmaktır.

Çünkü en büyük mutluluk insanların gönlüne girmek onları mutlu etmektir. Hakkâri gençliği ve sporcusunun gönlüne dokunduğumuz zaman bizlerde mutlu oluyoruz o zamanda çalışma azmimizde büyüyor. Üniversitemiz spor ve sporcunun her zaman yanındadır.

Hakkâri ilimizde şu an beden eğitimi bölümünü açtık, yakında Yüksekova ilçemize de Spor Bilimleri Bölümünü açmak için büyük bir çaba içindeyiz. Buralara gelen öğrenciler eğitimleri yanı sıra, Hakkâri sporun başarısı içinde ter dökecekler. 

Hakkâri Üniversitesi yakın zamanda, bölgenin sayılı üniversiteleri arasına girmesi için ben ve ekibim geçeli, gündüzlü çalışmaktayız.

Rektör Pakiş, Üniversitemiz ayrıca spor kulüplerinin her zaman yanında olmuştur. Deplasmanlara yani başka illere giden takımlar için araç konusunda da yardımcı olmaktayız. Gerek araç konusunda olsun gerek farklı yardımlarda olsun her zaman Hakkâri spor ve sporcunun yanında olmuştur.

Spor kulüp yöneticileri de 2022-2023 Futbol sezonunun açıldığını, kulüplerin durumlarının ortada olduğu maddi anlamda sıkıntı yaşadığını, Hakkâri Üniversitesi Rektörü Sayın Ömer Pakiş’ten bu konuda yardımcı olmalarını talep ettiklerini Hakkâri gençliğini ve sporcusunu bu kadar denli seven Sayın Pakiş hocamızdan yardımcı olmasını istediler.
Rektör Pakiş, ise bu konuda imkânları doğrultusunda yardımcı olacağını dile getirdi.
  
Hakkâri Kapalı Spor Salonu yenilendi. Artık Hakkâri gençliğinin ve sporcusunun hizmetinde, iki tane kapalı spor salonu bulunmakta. Hakkâri Üniversitesi ve Hakkâri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, bu güzel hizmetlerinden dolayı şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunarız.

Bu yazı toplam 1449 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim