• BIST 10045.74
  • Altın 2386.395
  • Dolar 32.3785
  • Euro 34.5298
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Turnuvanın kura çekimi yapıldı…

Murat Taş

Hakkâri Haber TV tarafından yapılan Kurumlar arası halı saha futbol turnuvası kura çekimiHakkâri Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda yapıldı.

Kura çekimine Hatso başkanı Servet Taş, Hakkâri Haber TV Genel yayın Yönetmeni Hakan Taş, Hakkâri futbol il temsilcisi Şahin Arslan, Fenerbahce’nin eski futbolcusu ve Hakkâri sportif faaliyetler teknik sorumlusu Sadettin Demirtaş,Hakkâri Gücü Kadın futbol takımı başkanı Kıymet Kurt ve Hakkâri Haber TV spor yazarı Murat Taş katıldı.

Kura çekiminin açılış konuşmasını Hakkâri Haber Tv Genel Yayın Yönetmeni ve gazeteci yazar Hakan taş yaptı.

Taş’’Hakkâri Haber Tv ailesi olarak spora büyük önem veriyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz. Kurumlar arası futbol turnuvasının bu seneki startını burada vermenin gururunu yaşıyoruz.

Spor insanları birbirine bağlayan en büyük unsurdur. Amacımız bu bakımdan ildeki kurumları kaynaştırmaktır.

İlimizde kısa bir süre önce hizmete giren Hakkâri’nin sesi radyosunu halkımızın hizmetine açtık, radyomuz sportif faaliyetlere yardımcı olacaktır. Bu turnuvaya katılan takımları ağırlayacağız.

Bizleri en iyi şekilde ağırlayan ve misafirperverliğini gösteren Hakkâri Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Servet Taş’a teşekkür ederim. Bu vesileyle katılan tüm kurumlara şükranlarımı sonuyorum, herkese başarılar dilerim.’’ Dedi.

Hatso başkanı Servet Taş ise’’ oda olarak spora önem verdiklerini, bu turnuvada çok iddalı olduklarını şampiyon olacaklarını söyledi.Katılan tüm kurumlarımıza başarılar dilerim’’dedi

Hakkâri futbol il temsilcisi Şahin Arslan amaçımız Hakkâri’de sporun gelişmesi için elimizde ki tüm imkânlarımızla beraber çalışıyoruz. Bu turnuvanın ilimize ve bölgemize yakışan bir turnuva olması dileğiyle, Katılan tüm takımları kutloyorum.’’ dedi

Hakkâri Haber Tv spor yazarı ve turnuvanın teknik ve idari sorumlusu Murat Taş ise ’’Müsabakanın hakkında geniş bilgi aktardı. Taş;’’beş grupta 22 kurum takımı karşı karşıya gelecektir.

Kış aylarından dolayı ancak hafta sonları hedef ve arena halı sahalarında yapılacaktır. Dereceye girenlere görkemli bir törenle ödül verilecek maç öncesi ve sonrası Hakkari Haber TV ve Hakkarinin sesi radyosunda geniş yer vereceğim. Katılımınızdan ve desteklerinizden dolayı teşekkür ederim ‘’dedi.

Toplantı kura çekimi ve hatıra fotoğrafıyla son buldu.

1-152.jpg2-193.jpg3-153.jpg4-117.jpg5-088.jpg

 

Bu yazı toplam 3062 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim