• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Belediyespor futbolcuları destek bekliyor

Belediyespor futbolcuları destek bekliyor
Amatör Lig’de mücadele eden Hakkari Belediyespor Kulübü futbolcuları, çalışmalarını sürdürmek için malzeme desteği bekliyorlar.

Zor şartlar altında spor faaliyetlerini sürdüren Belediyespor Kulübü oyuncuları, malzemeleri olmadığı için denkleştirdikleri farklı ayakkabıları giyerek maçlara çıktıklarını ifade ettiler. Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Temel, Hakkari Belediye Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren takım çalışmalarını 15 yıldır kendi imkanlarıyla yürüttüklerini söyledi.

Temel, “Yaklaşık 15 yıldır sporla uğraşıyoruz. Dönemin Hakkari Belediye Başkanları Metin Tekçe ve Hüseyin Ümit tarafından destek alıyorduk. Fakat son dönemde tüm destekler kesildi ve bizi istifaya zorladılar. Belediye şu ana kadar bize hiçbir şekilde maddi ve manevi destek sunmamıştır. Hakkari Belediyespor bünyesinde normal şartlarda sosyal faaliyetlerin olması gerekiyor.

Sosyal faaliyetler kapsamında gelen bütçeden hiçbir şekilde bize yansıtılmadı. Yardım istediğimizde ise bize diyorlar ‘sporu bırakın, istifa edin gidin evinize’ diyorlar. Bizde spor yapmak istiyoruz. Amacımız Hakkari’de sosyal kültürel faaliyetler içerisinde sporunda yeri olduğunu ve mücadelemizi de bu yolda devam etmek niyetindeyiz. Ancak bizi yarı yolda bıraktılar. Bütün yeme içme ve hatta su parasını ise kendi imkanlarımızla karşılıyoruz. Bizi istifaya zorlamalarına rağmen istifa etmeyip çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Sporcu Yusuf Akdağ ise, Belediyespor Kulübü futbolcuları olarak dekleştirdikleri değişik tekli ayakkabılarla ve eksik malzemelerle maçlara çıktıklarını söyledi. Akdağ, “Belediye bize destek vermedi. Kendi imkanlarımızla maçlara çıkıyoruz. Kulüp başkanımız kendi imkanları ile bize yemek ve içme ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Sonuçta spor yapıyoruz, ancak bize destek vermiyorlar. Bize destek vermelerini istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu ise belediyenin içinde bulunduğu maddi imkansızlıkların herkes tarafından bilindiğini ifade ederek, imkanlar dahilinde sportif faaliyetler için ellerinde geleni yaptıklarını belirtti. Hakkarihabertv.com

belediyespor-1.20140316134411.jpg

Bu haber toplam 5121 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim