• BIST 9937.74
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C

Datça macunu nedir!

Datça macunu nedir!
Datça macunu son günlerde insanlar tarafından en çok merak edilen karışımlardan birisi haline geldi.

Datça macunu nasıl kullanılır Datça macunu nedir gibi bir çok soruyu insanların ağzından duyabilirsiniz. Datça macunu sigarayı bırakmak isteyenlerin hiçbir kimyasala maruz kalmadan kullanmak istediği bir karışımdır.

Peki Datça macunu nedir, içerisinde neler vardır, nasıl kullanılır gibi sorulan soruların ayrıntılı cevaplarını sizler için açıklıyoruz.

Sigara bağlımlısı bir çok insan, sigarayı bırakmak için kimyasal veya doğal bir çok yöntem denemiştir. ancak sigarayı bırakmak isteyen insanların çoğunluğu hiçbir kimyasala maruz kalmadan bu trcihlerini gerçekleştirmenin peşindeler. Bu nedenden dolayı  sigara bağımlılığından kurtulmak isteyen insanlar doğal bir yöntem oldukşarına inandıkları Datça macununa yönelmişlerdir.

Peki,  nedir bu datça macunu?

Sigaranın vücudumuza olan zararlı etkilerini artık hepimiz biliyoruz.  Datça macununun da sigara kullanımı ile gelişen akciğer rahatsızlıklarına, sigarayı bırakmayı kolaylaştırması gibi bir çok etiye sahip olduğu bilinmektedir. 

Özellikle sigarayı bırakmada etkili bir karışım olduğu bilinen datça macununun doktorlar tarafından da tavsiye edildiği söylenmektedir. Datça macununun, akciğer detoksu veya sigara detoksu olarakta bilinen datça acıbadem macunu kullanarak sigaradan ve sigaranın yan etkilerinden kurtulabilirsiniz.

Datça macununun içerisinde neler var?

Akciğerlere fayda sağlaması ve sigarayı hayatımızdan atmamızı saplayacak datça macunun,  içerisinde neler olduğunu merak etmeye başladıysanız hemen açıklayalım..

Datça macunu içerisinde meydan kökü, acı badem, bal ve zencefil bulunmaktadır.  Meydan kökünün akciğerlere faydası olduğunu ve balgamı söktürmeye yaradığını duymuşsunuzdur. Datça macunu içerisinde yer alan meyan köküde bu durumda aynı görevi görüyor. Sigaradan uzaklaştırarak balgam söktürücü özelliğini de içerisinde barındırıyor.

 Datça macunun da aynı zamanda sigaraya bağlı olarak ortaya çıkan ve akciğerlerin dolması sonucunda gelişen öksürüğe iyi geldiği biliniyor. 

Datça macununun faydaları nelerdir?

Datça macunu genellikle sigaranın yarattığı olumsuz etkileri gidermeye yardımcı olur. İdda edilen bir bilgiye göre datça macunun akciğerler üzerindeki tıkalı gözenekleri açtığı ve nefes almayı kolaylaştırdığı söylenmektedir.  

Datça macunu kullanan kişilerin ilk başlarda balgam renginin koyu olduğu, zaman geçtikçede bu rengin açılmaya başladığı belirtilmektedir.  Bu macunu kullananlar vücutlarında herhandgi bir yan etkinin olmadığını belirtmişlerdir.

Bu haber toplam 2651 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim