• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

İşadamı Er'den Cumhuriyet gazetesi yazarına tepki!

İşadamı Er'den Cumhuriyet gazetesi yazarına tepki!
Hakkari'li genç işadamı Abdurrahman Er, Cumhuriyet Gazetesi Yazarı konuşmamızı saptırmıştır dedi.

Cumhuriyet gazetesi yazarının köşesinde verdiği yazı ile ilgili bir açıklama yapan İş adamı Abdurrahman Er, konuşmalarının çarpıtıldığını söyledi.

İş adamı Abdurrahman Er,"

13.08.2016 tarihinde Cumhuriyet gazetesi yazarı Pınar ÖĞÜNÇ hanımefendinin yazısında, yapımı tarafımdan yapılan Hakkari Hükümet konağı yapım inşaat işi ile ilgili birkaç soru sormak istediğini söylemesi üzerine buyrun elbette sorabilirsiniz dedik. İnşaat yapımının ne zamandan beri yapıldığını ve kaç bin  m2 kapalı alan olduğunu sordular.

Bende kısaca Osmanlı-Selçuklu mimarisiyle esinlenen motiflerle dış cephe giydirmesi ile dizayn edildiğini  binanın 17 bin metrekarelik kapalı kullanım alanına sahip olduğu ve yedi katlı olduğunu dört yıldır yapımının devam ettiğini bu yılın sonunda da teslimatının yapılacağını izah ettim.

Daha sonra il muhabetine geçerken Ramazan ayında sayın Erdoğan la görüştüğümüzü sordu evet dedim il ile ilgili muhabetiniz ne oldu dediler bende Sayın Cumhurbaşkanımız  Erdoğan’la bu yıl iftarda daveti üzerine görüştüğümü anlattım.

 “Sayın Cumhurbaşkanımız’a , Hakkâri ilimizin 7 bin yıllık bir tarihi kent olduğunu  ilin ilçeye çevrilmemesi konusunda rica ettik. Kendilerinin de geçmişten bu güne dek gelen bir proje olduğunu ve bu projenin de bitme aşamasına geldiğini, Hakkari halkı için de bunun en iyisi olduğunu ve üzülmememiz gerektiğini söylediler.

Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a geçmiş yıllarda  ilimize yapmış olduğu ziyaretler nedeniyle çok büyük haksızlıklar yapıldığını devlet büyüklerimize bunların yapılmaması gerektiğini anlatım.

Devamla  şimdiye dek şehre yaptığı dört ziyaretten birinde çöpler tepki olarak toplanmamış. Bir defasında AK Parti  mitingine vatandaş katılmasın diye şu anki BDP nin devamı olan partinin halka yaptığı baskı ve tehditler  nedeniyle kepenk kapatma ve halkın sokağa çıkmaması sağlanmış mitinge katılım az sayıda olmuştu. Aynı parti bu sefer de  bir hafta sonraki Kılıçdaroğlu mitingine halka baskı yaparak CHP mitingine  yüksek katılım sağlatmışlardı.

İlk  ziyaretlerin de de  Erdoğan’nın aracına domates fırlatılmış bunların yanlış olduğunu anlattım. Pınar Öğünç hanımefendi konuyu biraz daha farklı yansıtmıştır. Söylediklerim çarpıtılmıştır. Sanki Beştepede konuşmamız arasında ne tarihi kenti diye bir diyaloğun olduğunu öne sürmüşse de  böyle bir konuşma geçmemiştir.

Sayın cumhurbaşkanımızla benim dışımda birkaç Hakkarili hemşerilerimizin de hazır oldukları  Gayet makul ve güzel bir  diyalogumuz olmuştur.

Siyaset malzemesi olarak Hakkari ili üzerinde bir çalışmanın yapıldığını görüyorum. Devlet büyüklerimiz halkımız için en iyisi neyse ona karar vereceklerdir demiştim" dedi. Hakkarihabertv.com

 

Bu haber toplam 3202 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim