• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Yaptıkların Gönlümüzde “SAKLI” Kalacak.

Murat Taş

Şemdinli ilimizin ikinci büyük ilçesi. İlçede son yıllarda güzel sosyal ve sportif aktiviteler yapılmakta. Bunların başında en büyük aktivite futbol gelmekte. İlçedeki gençler futbola büyük ilgi göstermekte. İlçede iki futbol takımı Hakkâri Amatör Liginde mücadele etmekte.

Her sezon zor şartlara rağmen takımlar ligde en iyi şekilde mücadele etmekteler.

Yıllardır Hakkâri Amatör Liginde mücadele eden Şemdinli Gücüspor ilçedeki gençlerin ilham kaynağı olduğu gibi gençlerin spor yapmalarına da vesile oluyor.

Şemdinli Gücüspor göstermiş olduğu başarı ilde ve ilçede her kesimin takdirini kazanmıştır.

Takımın en büyük hedefi üst lige çıkmak ve ilçede bir ilki başarmaktır.

Hakkâri’deki spor kulüplerin en büyük sıkıntısı maddi anlamda yaşadıkları sıkıntı. Valiliğin ve bir iki iş insanının dışında yardım yapanda yok.

Sayın Valimiz Ali Çelik, kulüplerin yardımına yetişmeseydi, belki bugün Hakkâri’de çoğu Kulüplerimiz bugün sahalarda mücadele edemeyecekti.

Şemdinli Gücüspor, onlarda il takımlarıyla aynı kaderi paylaşıyorlar. Zor durumda olan takımın imdadına Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı yetişiyor.

İlçede sevilen, görevini en iyi şekilde yapan Şemdinli’ye yaptığı hizmetlerden dolayı herkesin gönlünü kazanan başkan Saklı takımın bütün ihtiyaçlarını forma, eşofman, ayakkabı, yemek, yağmurluk gibi malzemeleri temin etmekte, ayrıca maddi anlamda büyük destek vermiş.

Başkan Saklı, Şemdinli’ye gelen takımları da misafir ederek onların en iyi şekilde ağırlayarak Hakkâri ve Şemdinli spor camiasının da hem gönlünü kazanmış hem de takdirini kazanmıştır.

Yaptığı hizmet ve spora desteklerinden dolayı spor camiasının bir bireyi olarak teşekkürlerimi sunuyorum.

Başkan Tahir Saklı Şemdinlili gençlerin ve sporcuların adeta kahramanı olmuştur.

Buradan bir parantezde yıllardır takımı sırtlayan, emek veren ve takımın teknik sorumluluğunu üstlenen koşulsuz, menfaatsiz bir şekilde takımını yıllardır, en iyi şekilde hazırlayan Amatör Ligimizin her sezon şampiyonluk yarışında olan Şemdinlili gençlerin umut kaynağı olan sevgili kardeşim Ümit Çiftçi ’ye açmak istiyorum.

Yıllarını Şemdinli futboluna adamış, her sezon tüm imkansızlıklara rağmen şampiyonluk kovalayan, mütevazi, dürüst ve çalışkanlığıyla Şemdinli gençlerin ve sporcularının umudu olan Ümit Çiftçi hocamıza sonsuz teşekkürler.

spor-1-025.jpg36bc2c4d-ed9f-4ee0-bce4-b9d37292c819.jpg

Bu yazı toplam 2412 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim