• BIST 9888.54
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C

şemdinlili öğrenciler ilk defa tbmm'yi gördüler

şemdinlili öğrenciler ilk defa tbmm'yi gördüler
Hakkari’nin Şemdinli Kaymakamlığı tarafından bir grup öğrenci gezi amaçlı Gaziantep, Ankara ve Elazığ’a gönderildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Şemdinli Kaymakamı Cengiz Erdem, kaymakamlığın desteğiyle İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Lisesi ve Anadolu Lisesi’nden yaklaşık 100 öğrenciyi geziye gönderdiklerini söyledi.

Karayoluyla Van'a geçen öğrencilerin burada kısa bir gezi yaptıktan sonra Gaziantep iline geçtiklerini ifade eden Erdem, “Burada Gaziantep ilimizin tarihi ve güzel yerlerini gezen öğrencilerimiz akabinde Rumkale'de tekne gezisi yaparak eğlendiler. Gaziantep şehir turunun ardından öğrencilerimiz Ankara'ya geçtiler.

Ankara’da öğrencilerimiz Dikmen Vadisi, Kocatepe Camisi, Hayvanat Bahçesi ve Ankara’nın birçok önemli ve güzel yerlerini gezdiler. Son olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni gezerken çok heyecanlanan öğrencilerimiz, meclisi çok merak ettiklerini, sürekli televizyondan görmelerine rağmen yakından çok daha güzel olduğunu belirttiler.

Ankara'da TRT6'ya da konuk olan öğrencilerimiz stüdyo ortamını yerinde görerek incelediler. Ankara dönüşü Elazığ'a geçen öğrencilerimiz, Şemdinli'de kaymakam olarak görev yapmış olan ve şu an Elazığ Vali Yardımcısı olan Mesut Gençtürk'ü ziyaret ettiler. Öğrencilerimizi burada en güzel şekilde ağırlayan Vali Yardımcımız Gençtürk, öğrencilerimize yemek verdi.

Yemek esnasında öğrencilerimizle bol bol sohbet eden ve ilgilenen Gençtürk, Şemdinli’ye olan hasretini de dile getirdi. Yemeğin ardından öğrencilerimizi uğurlayan Gençtürk, bu güzel ziyaret için öğrencilerimize teşekkürlerini ileterek kapılarının daima Şemdinli’den gelen misafirlere açık olduğunu belirtti.

Şemdinli’ye gelen öğrencilerimiz hem tüm senenin verdiği yorgunluğu ve stresi atmış oldular hem de görmedikleri farklı şehirleri ve yerleri görmenin sevinciyle evlerine döndüler” diye konuştu. Haber: Ahmet Kavak (İHA)

semdinlili-ogrenciler-1.jpg

semdinlili-ogrenciler-2.jpg

semdinlili-ogrenciler-3.jpg

Bu haber toplam 5285 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim