• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Valimiz'den bir destek bir köstek

Valimiz'den bir destek bir köstek
Dünyada en zor meslek nedir diye sorarasanız gözü kapalı gazeteciliktir derim. Halkın en kolay ulaştığı, derdini sıkıntısını çekinmeden anlatabildiği tek adrestir.
Bundan da şikayetçi değiliz çünkü diğer adımız "halkın gözü, sesi, kulağı, nefesi"dir. Haklının ve doğrunun yanında olmaya ve onların sesini ulaşamadıkları yerlere ulaştırmakla da mükellefiz.
         
Her türlü gelişmeden ve hizmetten mahrum bir kent düşünün. Yaşanan acılara rağmen gençleri direniyor, yetenekleriyle göz kamaştırıyor. Gençlik ve Spor Bakanının hiç uğramadığı, uğramadığı gibi spor hizmetlerinden de mahrum bıraktığı Hakkari'den ve gençlerinden bahs ediyorum. Kentimizin adını taşıyan Hakkarispor amatör ligde şampiyon oldu. Bu gençler sahada harikalar yaratıyor. 27 Nisan'da Yüksekova Belediye spor ile play off yükselme maçı yapacaklar. Bu takımın gençliğe ve kentimize getirisi büyüktür. Maddi sorunlar onları da vurdu ve çaresizlikle boğuşuyorlar. 
         
Takım yöneticileri valimiz Necmettin Kalkan'dan görüşmek üzere randevu talep ettiklerini fakat valiliğin onlara dönüş yapmadıklarından dert yandılar. 
       
Vali Kalkan kısa bir süre önce bayan futbol takımına maddi ve manevi destek olarak takdir topladı. Lakin erkek futbol takımına aynı desteği sunmadı.
       
Hakkarispor, bölgesel amatör lige girecek. Yani bu demek oluyor ki 3.lig versiyonu. Yani bu demek oluyor ki her hafta ilimize spor kafilesi gelecek. Otellerimizde konaklanacaklar, lokantalarımızda yemek yiyecekler, esnaflarımızda alışveriş yapacaklar. Hafta sonlarında insanımız kahvehane yerine açık havada maç izlemenin keyfini çıkartacaklar.
         
 Hakkari valisi Hakkari Spora katkı sunmakla takdir toplar. Bu gençlerin başarısı ve getirisi valimizi onure eder. Zaman gençlerin aleyhine işliyor. Lütfen onlara kapınızı ve gönlünüzü açın. Necmi Güldal ve ekibinin hepimizin desteğine ihtiyaçları vardır. Bir yanlış bir doğruyu götürmesin. Birine destek olunuyorsa diğerine de köstek olunmasın.
       
 "VALİMİZ HAKKARİSPORU KUCAKLADI" başlığını sür manşetten yazmam için bana şans verin, bu zevki bana tattırın...
Bu haber toplam 3682 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim