• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C

Hakkari spor futbolcularıyla sohbet!

Murat Taş

Her hafta Hakkâri Haber TV de spor sohbetleri ile karşınızda olacağız.

Her hafta yayınlayacağımız sohbet programlarımıza İlimiz Hakkâri spor ileri gelenleri sporcu, teknik heyet ve yöneticilerle sohbet etme imkânı olacak.

Bu haftaki konuklarımız Hakkâri spor futbol takımının Kalecisi İbrahim TEKÇİ ve orta saha oyuncusu Habib DEMİR

Hoş Geldiniz

Hoş Bulduk.

Sizleri tanıyalım?

İbrahim TEKÇİ 1990 Diyarbakır doğumluyum Diyarbakır spor alt yapısından yetiştim. Profesyonel futbol hayatımda Mardin ve Diyarbakır sporda devam ettim Silopi, Bingöl, Samsun Bafra sporda oynadım. Şu an Hakkâri spor takımında futbol hayatıma devam ediyorum.

1-071.jpg

Habib DEMİR 1994 Erzurum Karayazı’lıyım İzmir’de doğdum futbol yaşantıma İzmir Karşıyaka alt yapısında başladım. İzmir gençlik spor, Bergama Poyrazcık, Bayraklı, Deniz spor, Yüksekova Belediye spor, Başkale spor takımlarında oynadım şu an Hakkâri spor takımında futbol hayatıma devam ediyorum.

Hakkâri sporla tanışmanız nasıl oldu?

İbrahim Tekçi: Hakkâri’ye hiç gelmemiştim çok merak ediyordum. Nazif ARTAN arkadaşımın sayesinde buralara geldim.

2-073.jpg

Habib DEMİR: Yüksekova Belediye sporda oynadığım için teknik heyet beni oradan görerek takıma katılmamı istediler ailevi ve farklı projelerim olduğu için ancak 2. yarıda takıma transfer olabildim.

Hakkâri’yi nasıl gördünüz Mutlumuzsunuz yâda iyi ki buralara geldik diyebiliyor musunuz?

3-062.jpg

Evet iyiki buralara gelmişiz burada çok ama çok mutluyuz harika bir arkadaşlık ortamı var inanınki buradaki arkadaşlık ortamı başka yerde yoktur.

Bu kısa süre içinde Hakkari’ye alışmamız çok kolay oldu Hakkâri Halkı çok harika bir halk misafir perver bir halk bizleri bağrıları na bastıkları için sonsuz teşekkür ederiz iyi ki buralara geldik gördük ve futbol oynadık.

4-065.jpg

Futbol Takımının durumu nasıl imkânları ne durumda?

İmkanlarımız dahilinde burada futbol yaşantımıza devam ediyoruz. En büyük umudumuz Sayın Valimizin desteğidir. Şu an takımın en büyük destekçisi sayın Valimizdir. Bir Diyarbakırlı olarak kendilerini Şehit Gaffar Okan Müdürümüze benzetiyorum.

5-047.jpg

Sayın Valimiz Hakkâri için çok büyük bir hazine O Validen öte bir babadır. Her ile böyle bir Vali şart Hakkâri bu konuda çok ama çok şanslı. Komutanlarımız ve emniyet müdürümüzü unutmamak gerekir her hafta bizleri desteklemeye geliyorlar onlara da sonsuz teşekkürler.

6-034.jpg

Yönetim ve teknik heyet nasıl?

Harika bir yönetimimiz var kulüp başkanı Cebrail Başkan ve 2.Başkan Necmi hoca Kulüp başkanımız bir baba çok dürüst biri bizlere her konuda yardımcı oluyor maddi ve manevi olarak her imkânı sağlıyor.

7-026.jpg

Teknik heyetimizde çok iyi Mikail, Nazif  hocalarımız gereken desteği bizlere sağlıyorlar. 

Takımdaki arkadaşlık ortamı nasıl mutlumuzsunuz?

Çok güzel bir arkadaşlık ortamımız var yerli futbolcular olsun dışardan gelen futbolcular olsun çok iyi bir ortamımız var.

hakkarispor.jpg

Takımın abisi olan Hayrettin abi harika bir insan bizlere babalık ediyor her sorunumuza yardımcı oluyor haftada birkaç kez bizi evine yemeğe davet edip Hakkâri’nin yöresel yemeklerinden ikramda bulunuyor.

Sportif faaliyetler nasıl?

Burada en büyük eksiklik tesis ve futbol sahası eğer iyi bir tesis olursa alt yapıya önem verilirse başarılı olur, buralarda yetenekli sporcu çok ama tesis olmadığından dolayı kendilerini kanıtlayamıyorlar.

Birde Hakkâri iyi bir futbol sahasını hak ediyor maçlarımızda seyirciler büyük bir ilgi gösteriyorlar. Umarız Hakkâri’ye yakışan bir futbol sahası yapılır. Hakkâri Halkı ve spor severleri her şeyi hakkediyorlar.

9-006.jpg

Hakkâri Halkını Nasıl gördünüz sizlere bakışları nasıl?

Nasıl anlatalım ki yok böyle bir halk dünyada eşi benzeri yok sanki yüz yıllardır burada yaşıyormuşuz gibiyiz gittiğimiz her yerde en güzel imkânları sağlıyorlar böyle bir misafir perverlik ancak burada olur.

Son olarak Hakkâri halkına mesajınız var mı?

Hakkâri Halkına bizlere göstermiş oldukları desteklerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu sene amacımız ligi iyi bir yerde bitirmek İnşallah Hakkâri spor futbol takımının hak ettiği yerde bitirecek.

Gelecek sezon burada kalırsak Hakkâri spor için canla başla mücadele edip Hakkâri’ye profesyonel bir takım kazandıracağız.

Ayrıca buradan tüm ülke geneline bir çağrıda bulunuyoruz. Bir seferlikte olsa gelip Hakkâri’yi görsünler burası bir cennet bu cenneti kaçırmayın.

Bu yazı toplam 4942 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim