Hakkârili Eşref Işık son yolculuğuna uğurlandı

Hakkârili Eşref Işık son yolculuğuna uğurlandı

Kaynak:Esra Özatak

Hakkari Belediyesinde uzun yıllar Su İşleri Müdürlüğünde şef olarak görev yapan Eşref Işık, Dağgöl Mahallesi Kalealtı semtindeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Hakkari’nin sevilen isimlerinden Eşref Işık’ın ani vefatı, ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.

Hakkari Belediyesinde uzun yıllar Su İşleri Müdürlüğünde şef olarak görev yapan Işık’ın cenazesi, hastane morgundan alınarak Dağgöl Mahallesi Kalealtı semtindeki aile mezarlığına götürüldü. Merhum Eşref Işık, burada gözyaşları arasında toprağa verildi.

Merhumun taziye ziyaretlerinin erkekler için Çatalar Camisi’nde, kadınlar için ise Onay Camisi’nde kabul edileceği bildirildi.

Merhum Eşref Işık’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.