• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

YÜKSEKOVA HİLTON TÜRKİYE 1’NCİSİ, DÜNYA 6’NCISI!

Hakan Taş

Sekiz ay önce görkemli bir törenle hizmete açıldı. Başarılı işadamı Seyfettin Karay, “Bölgemize sosyal ve ekonomik açıdan büyük değer katacak” demişti ve öylece oldu.

Otelde jakuzili süite ve deluxe   dahil olmak üzere 163 oda bulunuyor. Az ötede havalimanı, karşıdan da Cilo dağı, ilçeye giriş ve çıkış yapan herkesin bakmadan geçemediği adına layık, Yüksekova’ya yakışır bir otel…

TÜRSAB Başkanı Cevdet Özgökçe ile Bülten TV’ye canlı yayın konuğu olduk. Van-Hakkari’nin  yol, su, elektrik ve uçak seferleri sorununu tartıştık. Başkan Özgökçe, ilginç ve güzel açıklamalarda bulundu: “Van ve Hakkari’mizin kaderiyle oynuyorlar. Van Ferit Melen Havalimanı 1941 yılında açılan Türkiye’nin altıncı sivil havalimanıdır. Trabzon’un nüfusu 800 bin günde 60 uçuş yapılıyor.

Van’ın nüfusu 2,5 milyon günde 10 sefer uçuş yapılıyor. Türkiye’nin turizm alanı sadece Akdeniz, Karadeniz değildir. Van ilimize müthiş bir ilgi var. İran neredeyse Van’a taşınmış gibidir. ILC (Ayeles) denilen cihaz Van ve Yüksekova havalimanında olmadığı için görüş açısı olmayan hallerde sağlıklı iniş yapılamıyor.

Yüksekova’da yeni hizmete giren Hilton Otel müşteri memnuniyeti, hijyen, konum ve durum itibarıyla 9 bin Hilton Otel serisinde Türkiye birincisi, dünya altıncısı olmuştur. Hava ve karayoluyla Yüksekova’ya ulaşım sağlıklı olsaydı herkes Hakkari’ye akın edecekti. Aslında Hakkari ili Allah tarafından doğa güzelliği ve insanıyla torpilli bir şehrimizdir” dedi.

Yüksekova Havalimanımız 2015 yılında hizmete girdi. Türk Hava Yolları sadece İstanbul’a, Anadolu Jet de Ankara’ya uçuş yapıyor. İstanbul’a her gün var ama Ankara’ya haftanın sadece 4 günü uçabiliyor. Sunexpress ve Pegasus semalarımızda uçmuyor. Havalimanımız yazın çalışır kışın kapanır.

Sadece memur ve öğrenci şehriyiz ama hem biletler çok fahiş hem de yer bulunamıyor. Hilton otelimizde konaklanmaya, Cilo Sat göllerimizde gezinmeye, Zapsuyu serinliğinde kaçak çay içmeye gelmek isteyenler çok ama kimse gelemiyor. Temmuz ayı içerisinde bilet bulmak neredeyse imkansızlaştı.

İl olmaya aday gelişen ilçemiz Yüksekova’ya bu güzel hizmetlerinden dolayı Karay ailesini ve HİLTON yetkililerini yürekten kutluyorum.

Hilton için müşteri memnuniyeti, müşterilerinin istek ve beklentilerinin tam ve eksiksiz olarak yerine getirilmesi olarak tanımlanıyor. Otel işletmeleri açısından misafirlerin tesislerinde geçirdiği sürede mutlu olmaları büyük önem taşıyor. Ve Hilton Oteller zinciri her yerde bunu çok iyi başarıyor.

Bu yazı toplam 6613 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim