• BIST 9079.97
  • Altın 2322.043
  • Dolar 32.3355
  • Euro 34.9769
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Jereko’dan harika gol…

Murat Taş

Yeni dizayn edilen ve Avrupa standartlarına getirilen, Merzan Şehir Stadyumunda bu sezon ilk maçına çıkan, Hakkâri Gücü Kadın Futbol Takımı, geçen hafta zorlu İstanbul deplasmanında, Beşiktaş gibi güçlü bir takımla berabere kalarak ve aldığı altın değerindeki puanla çıktığı, Hatayspor maçında kendi seyircisi önünde mükemmel bir galibiyet alarak taraftarlarını sevindirdi.

İki hafta sonra galibiyetle tanışan, Hakkâri Gücü Kadın Futbol Takımının, Hatayspor galibiyeti rakiplerine de gözdağı verdi.

Hakkâri Valisi Sayın İdris Akbıyık, Vali yardımcıları ve Kurum amirlerinin protokolde destek verdiği müsabakaya Hakkârili sporseverler ve taraftarlar büyük ilgi ve destek gösterdiler.

Müsabaka güzel ve sıcak bir havada geçti.

Yeni transferlerinin sahne aldığı maçta Hakkâri Gücü Kadın Futbol Takımımız, ilk dakikalarda vasat bir oyun ortaya koymasına rağmen, ileriki dakikalarda üstünlüğünü ele alarak sahanın mutlak hakimiydi.

Rakip takımı küçümsememek gerek, takım Hakkâri’ye mutlak galibiyet için gelmişler. Takımın kalitesi tartışılamaz.

Hataysporlu oyuncunun ilk yarının son dakikasında rakip futbolcuya bariz gol şansından dolayı ve kural dışı hareketten dolayı direk kırmızı kart görmesiyle takımını bir eksikle bıraktı.

İlk yarıya her iki takımda vasat bir oyun sergilediler. Takımımız vasat oyuna rağmen ilk yarıda rakibine oranla daha üstündü.

Hatayspor bir kişi eksikle ikinci yarıya başladı.

Hakkâri Gücü takımın eksikliğini fırsat bilerek, ikinci yarıya başladı.

İkinci yarıda üstün olan taraf Hakkâri Gücü Kadın Futbol Takımıydı.

Maçın 80 dakikasında, Hakkâri Gücü Kadın Futbol Takımı Oyuncusu, Adam jereko, uzaktan müthiş bir vuruşla topu Hatayspor ağlarına göndererek, takımını öne geçirdi.

Adem Jereko, yeşil sahalarda hele ki kadın futbolunda, eşine az rastlanır vuruşlardan bir tanesini yaparak, topu ağlarla buluşturması maçın en güzel hareketiydi.

Kendi evinde ve seyircisi önünde haklı bir galibiyet alan, Kadın Futbol Takımı bu güzel galibiyetiyle puanını beşe (5) çıkardı.

Hakkâri Gücü Kadın Futbol Takımının aldığı bu güzel galibiyetten dolayı, kendilerini yürekten kutlarım.

Elbette galibiyette büyük emeği olan, takımın teknik sorumlu Cemile Timur, Yardımcı Antrenör Cihat Doğan, Kaleci Antrenör Nazif Artan, Masör Selam Ediş ve Yönetiminin büyük emekleri var.

Hepsini yürekten kutluyorum, helal olsun hepsine.

Kadın Futbol Takımımızın en büyük taraftarı ve takıma yaptığı katkı ve desteklerden dolayı, Valimiz Sayın İdris Akbıyık ve çalışma arkadaşlarına da şükran ve teşekkürlerimizi sunarız.

Hakkâri halkı ve sporseverlerin müsabakaya, göstermiş olduğu ilgide çok güzeldi.

Hakkâri Gücü Kadın Futbol Takımımızın maç sonunda, galibiyeti halaylarla çekmesi, seyirciler tarafından büyük bir alkış aldı.

Yeniden onarılan ve standartlara uygun hale getirilen, Şehir Stadyumunun son halini çok beğendim, emeği geçen herkese teşekkürler.

7757331d-d581-4c5f-980b-55f9368f1839.jpg6e3b9dd1-38b9-479b-b1ee-63dacffcaf3d.jpg

Bu yazı toplam 1330 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim