• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Başbakan Yıldırım Yüksekova'da!

Başbakan Yıldırım Yüksekova'da!
Başbakan Binali Yıldırım’ın Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yapacağı toplu açılış ve temel atma töreni önceli halk alanı doldurdu.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki İpekyolu Caddesi üzerinde yapılacak toplu açılış ve temel atma töreni öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı.

Halk, ellerindeki Türk bayraklarıyla tek tek üst aramasından geçirilerek alana alınırken, çevrede ise geniş güvenlik önlemi alındı.

Başbakan Yıldırım’ın Şırnak’taki programının ardından Yüksekova’ya indi ve halka hitap etmesi bekleniyor. 


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Başbakan Yüksekova'lılara seslendi.

Başbakan Yıldırım,”Yüksekova’ya 4 bin konut yapıyoruz Yüksekova’yı başkan inşa ediyoruz. İnşallah 16 Nisandan sonra daha da güçleneceğiz. Özgürlükler daha da gelişecek.

 Kardeşliğe hep birlikte evet diyelim. Siyaseti kendi kirli olarak kullananlar size ihanet ettiler. Terör örgütünün Hakkari ve Yüksekova’ya hiçbir katkısı yoktur. Korkmayın artık bu alçaklar size hiç bir şey yapmayacağız. Kardeşçe birlikte yaşayacağız.

Hendeklerle hayatı size zindan ettiler. Bunun ne Türklük ne de Kürtlükle bir alakası yok.  Biz geleceğimizi beraber kuracağız ve yaşayacağız. 15 Temmuz akşamı Hakkari ve Yüksekova FETÖ terör örgütüne gereken desteği verdi ve bayrağını indirmedi. Bundan dolayı Hakkari’ye teşekkür ediyorum.

Artık haraç alamayacaklar ve buraya hizmet gelecek. Havalını şantiyesini 98 kere bastılar burası kalkınmasın diye, buradaki insanlar dünyanın öbür ucuna ve batıya gitmesin, buraya yatırım gelmesin, çocuklarını dağa götürelim amaçları bu idi. Siz ne kadar mutsuz olursanız o cani ve alçakların işine o geliyordu.  Bu yavrularımızın, geleceği, yaşlıların sağlık sorunları onları asla ilgilendirmedi ve ülkelerine hiçbir faydası olmadı. Artık bu günler geride kaldı. Bu meydan diyor ki artık bu topraklarda terör yer yok ve terörden eser kalmayacak. ” dedi.

Detaylar gelecek….

 

Bu haber toplam 7286 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim