• BIST 8718.11
  • Altın 2245.417
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.165
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Dağgöl Mahalle Muhtar adayı Sinan Kaya

Dağgöl Mahalle Muhtar adayı Sinan Kaya
Hakkari’nin Dağgöl Mahallesi sakinlerinden Sinan Kaya, klasik muhtarlık hizmetlerinin yanı sıra önemli ilklere imza atılacak dev projelerle toplumsal kaynaşmanın sağlandığı bir mahalle ortamı oluşturmak için muhtar adayı olduğunu açıkladı.

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Hakkari’nin Dağgöl Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıklayan Sinan Kaya, seçilmesi halinde 12 farklı projesiyle mahallede ilklere imza atacağını belirterek, projelerini şu şekilde sıraladı. 

31 Martta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde muhtarlıklara ilginin hayli fazla olduğuna dikkat çeken muhtar adayı Kaya; Tabandan tavana gidersek, il genel ve belediye meclis üyeleri ile belediye başkanlıklarından önce yerel yönetimlerin başında muhtarlarımız bulunmaktadır dedi. 

Muhtarın en büyük becerisi hizmet almayı bilmesidir diyen Kaya,” Muhtarlık mahallenin taleplerini belirleyip, proje ve önerileriyle ilgili kurumlarda çözüm noktasına ulaştırmaktır. Demokrasinin temel taşı muhtar camiasıdır. Geçmişte koltuğunun altında çantasıyla yürüyen değil, bugün bir mevki ve makamla birlikte oturup hizmet eden bir kurum olmuştur” dedi. 

“MAHALLEMİZİN SAKİNİ DEĞİL SAHİBİ OLACAĞIZ”
Kentin en kadim Mahallesinin bileşenleri olarak, sonuçta ortaya koyduğumuz hedefler doğrultusunda mahallemizin sakini değil, sahibi olma ilkesiyle muhtarlığımızda tüm çalışmalarla ilgili halkımızı bilgilendireceğiz. Tüm sorunların çözümü için Kamu kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere Hakkari Belediyesi ve Sivil kuruluşlardan destek alacağız diye konuştu. 

“İyi Hizmet Dağgöl Mahallesinin Hakkıdır”
1-Alo muhtarlık hattını kurarak acil sorunlarınızın çözümü için uğraşacağız.

2-Bizleri yetiştiren değerli büyüklerimiz olan yaşlılarımızı hastalanmaları halinde; her türlü hastane işlerinde ekip olarak yardıma ilk biz kosacağız.

3-Engelli vatandaşlarımızı engelleyen tüm sorunların çözümünde yanlarında olacağız.

4-Yoksul ve muhtaç komşularımızın onurlarını kırmadan her türlü sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacağız.

5-Ciğer kavşağında bulunan orta refüje süs havuzu ve mahalle tabelası yapacağız.  

6-Mahallemizi kültürel ve tarihi yönden cazibe merkezi yapmak için tüm gücümüz ile çalışacağız.

7-Mahallemizin belirli boş alanlarına süs havuzları, banklar ve balkonlarına sizlerinde desteği ile mevsimsel çiçeklerle süsleyeceğiz,

8-Mahallemize kendi arazimi vakfederek bir taziye evi ve camii kazandırmak için ilgili makamlarla her türlü temas kurmaktan kaçınmayacağım.

9-Bizlerin geleceği olan çocuklarımızın bedensel ve ruhsal gelişimleri için yine minik kentteki arazimin bir kısmını oyun parkı yapacağım. 

10-Mahallemizin içinden geçen katraması çayının etrafına yürüyüş parkurları, cafe ve lokanta gibi iş sahalarına kavuşturacağız. 

11-Mahallemiz içerisinde yer alan mezarlıklara sahip çıkacağız. 

12-Mahallemizin tarihi mekanlarında biri olan kalemizi turizme açmak için girişimlerde bulunacağız. 

Tüm bu söz verdiklerimizi gerçekleştirmek için başta belediye yönetimi olmak üzere tüm resmi kurum ve kuruluşlar ile yakın işbirliği içinde çalışacağız. Şimdiden bu kutsal hizmet hareketine başvuran bütün adaylara başarılar dilerim dedi. 
SİNAN KAYA; 0546 811 8380

1-181.jpg2-220.jpg3-179.jpg4-129.jpg5-099.jpg

Bu haber toplam 3410 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim