• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Fırat; “Hakkari için hizmete devam”

Hakan Taş

30 aday adayı içerisinde il başkanlığına seçildi. En zorlu dönemde bu görevi başarıyla yürüttü. Daha sonra istifa ederek memuriyet hayatına geri döndü. İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığına atandı. Ve bu kez milletvekili aday adayı olmak için yeniden istifa etti.

Nurettin FIRAT ile 24 Haziran seçimlerini konuştuk.  İşte beyanatı; “Parti genel merkezimiz beni çok onurlu bir göreve layık gördü. İl başkanı olduğum süre zarfında 7 den 77’e her vatandaşımızın sorunuyla yakından ilgilendim. Kentimizin temel sorunlarını çözme noktasında raporlar hazırlayarak Ankara nezdinde çözüm ürettik.

Her konuda ciddi mesafe kat ederek hükümetimizin sunmuş olduğu güzellikleri kentimizde his ettirdik. Partimizin üye sayısında  ve  oylarımızda  yüzde yüz artış sağladık. Halkımız huzur ve güven ortamında yaşamak istiyor.

Bize bu güzel günleri yaşatan partimize ve sayın Cumhurbaşkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bugüne kadar il başkanı sıfatıyla Hakkari’dehalkımın hizmetinde oldum. Bundan sonra da seçilmem durumunda  Ankara nezdinde milletvekili sıfatıyla daha da çok hizmet etmem gerekmektedir.

Ak Parti kültüründe durmak yoktur. Hep çalışmak ve çabalamak vardır.  Bu onurlu ve haklı davada daha yapacak çok işimiz var. Bu duygu ve düşüncelerle halkımızın hür iradesine talibim.”

Toplumsal uzlaşmanın ve hizmetin ana merkezi olarak gördüğümüz siyaset alanı bizler için halka efendilik değil, hizmetkar olma yükümlülüğüdür diyen Fırat, sözlerine şunları ekledi; “Yaşamın her alanında hassas dokunuşlar gerçekleştiren siyasetin halk ve hak için olması gerekliliği Ak Parti iktidarı ile ciddi bir değer kazandığı hakikattır.

Bu değer ve yürek hareketinin bir neferi olmaktan her daim gurur duydum. Liderimiz sayın Cumhurbaşkanımızın takipçileri olarak Ak Parti’nin büyük Türkiye yürüyüşünde sorumluluk almak bizlerin vazifesidir.

Bu sorumluluğumuzu 2007 yılında milletvekili aday adayı, 2015-2017 yılları arasında da Hakkari Ak Parti il başkanı olarak en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. İl başkanlığımız döneminde girdiğimiz seçimler ve referandum da ilimizde ciddi bir yükseliş ile iyi bir başarı elde ettiğimi istatistiklerde mevcuttur.

İl başkanlığımız döneminde teşkilatımız, gönüldaşlarımız ve halkımız ile yakalamış olduğumuz bu yükselişi devam ettirmek için Ak Parti milletvekili aday adayı olarak hizmete talip olma gayesindeyim. Gayemiz ilimizin en güzel hizmetler ile refah ve huzur içinde iyiye doğru hak etmiş olduğu hizmetleri almasıdır.

Hakkari halkı olarak nice acı ve sıkıntılar çekmişiz. Terör olayları yıllarca halkımıza zarar vermiş, bizlere büyük acılar çektirmiştir. O zor dönemlerde Ak Parti il başkanlığı vazifesini aldığımda, tüm çabamızın güzel yarınlar için hizmet olduğuna halkımız şahittir. Devletimizin bugün sağlamış olduğu huzur ve güven ortamının güzel hizmetler ile devam etmesine katkıda bulunma çabasındayım.”

İlimizin ekonomik kalkınması için tarım, hayvancılık, sınır kapıları, turizm, çağrı merkezleri vb. alanları aktif kılınması elzem olduğunu hatırlatan Fırat, sözlerini şöyle sürdürdü; “Madenciliğin desteklenmesi, tarım ve hayvancılığın devlet desteği ile güçlü kılınması, istihdam alanları yaratmak bizim önceliğimizdir. Bizim için bunların yanında daha elzem olan insana yapılan yatırımdır.

nurettin-firat.jpg

Özellikle kadı ve gençler için çok kıymetli projeler üzerine il başkanlığı döneminde çalıştığımız projelerimiz vardı ve bunları tamamlamak inşallah nasip olur. Eğitim ve sosyal kültürel alanlarda ilimiz için ciddi çalışmalara talibiz. İnşallah terörün ilimizde yarattığı tüm tahribatları ortadan kaldıracak birçok proje için çalışmalarımızı hep birlikte gerçekleştireceğiz.

Özellikle ulaşım  Van-Hakkari alternatif yol ve Hakkari-Şırnak yolu için her türlü çabayı göstereceğim. Hakkari sevdamızı  Ak Parti sevdamız ile güçlü kılacağız. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımızla ilimiz için, ak davamız için tek yürek olacağız.

Hepimizin amacı dava adamı sorumluluğuyla partimizi en iyi şekilde temsil etmektir. Hep birlikte omuz omuza, huzurlu ve güzel bir Hakkari için, ümmetin ve dünya mazlumlarının umudu olan GÜÇLÜ TÜRKİYE için bir olacağız. Bizler rakip değil paydaşlarız. Tüm Hakkarili hemşerilerimi hürmet ve saygı ile selamlıyorum”…

Nurettin FIRAT’a bu zorlu yarışta başarılar diliyoruz.

 

 

Bu yazı toplam 5273 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim