• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Hakkari Başkan adayı Epcim’e görkemli karşılama

Hakkari Başkan adayı Epcim’e görkemli karşılama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hakkari Belediye Başkan Adayı gösterilen Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim, kente girişinde davul zurna ile karşılandı.

Hakkari’de yaptığı hizmetler ile Hakkarililerin gönlüne giren ve hakkında yapılan kamuoyu araştırmaları ile Hakkarililerin talepleri üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hakkari Belediye Başkan Adayı gösterilen Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim  Yüksekova Havalimanına büyük bir araç konvoyu eşliğinde Hakkari’ye doğru yol aldı.

Başkan Epcim'e Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Başkan Yardımcısı Turan Şimşek, Ak Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Av. Abdulmecit Tarhan ve parti yöneticileri eşlik etti. Başkan Epcim’i karşılamak için vatandaşlar sabah erken saatlerinden itibaren kent merkezinden 25 kilometre mesafede bulunan Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan çiftlik meydanında akın ederek Başkan Epcim’in gelişini beklediler.

Burada görüşlerini belirten vatandaşları, halkın adayı hizmet sevdalısı Vali Yardımcısı Başkan Epcim’in Hakkari’ye büyük hizmetleri olduğunu belirterek, kendisine aday gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’e teşekkür ettiler. Başkan Epcim’i seçimlerde cani gönülden destekleyeceklerini belirten vatandaşlar, Allah yardımcısı olsun dediler.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Başkan Epcim’in gelmesiyle davul zurna, çiçekler ve üzerinde “ Seni Hakkari’ye başkan yapacağız, Hakkari’de gönül belediyeciliğin mimarı sayın Cüneyt Epcim Hakkari halkı olarak seninleyiz, Hizmet sevdalısı gönül adamı belediye başkan adayımız sayın Cüneyt Epcim hoş geldiniz” pankartları ile karşılandı.

Yüzlerce kişi ile tek tek tokalaşan Başkan Epcim, yoğun ilgiden dolayı da yer yer zor anlar yaşadı.  Burada basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Başkan Epcim”Sayın Cumhurbaşkanımızın hizmet noktasına selamları var. Hizmetlerimize kaldığımız yerde devam edeceğiz. Başta Hakkari halkına, milletimize ve devletimize layık olmaya çalışacağız” dedi.

Yaklaşık 300 araçlık bir araç konvoyu ile kent merkezine giriş yapan Başkan Epcim burada yüzlerce vatandaş tarafından alkışlarla karşılandı.



Burada halka seslenen Başkan Epcim,” Gerçekten benim için heyecan verici bir gün. Arkadaşlarımız yaklaşık 15 kilometre ötede bir karşılama tertibatı düzenlemişler. Yine belediye binası önünde de halkımız her zaman olduğu gibi bizi bağrına basıyor. Hepinizi çok seviyorum. Bütün Hakkarililerle de gurur duyuyorum.

Çünkü Hakkari ülkemizin en kritik coğrafyasında yer alan, doğal güzelliğiyle, insani güzelliğiyle ve misafir perverliğiyle tüm Türkiye ye örnek olmuş bir şehirdir. Bu şehir yıllarca terör belasından çok çileler çekti. Bu güzel insanlar bu yüzden çok bedel verdi. Bu bedel ödeyen insanlarımıza devletimizin bir inisiyatif olarak yaklaşık 4 yıl önce göreve başladım.

Son iki yılında da Hakkari belediye başkanı olarak güzel hizmetler yapma noktasında elimizden gelen gayreti gösterdik. Ben Hakkari’de hangi sokağa hizmet götürdüğümde veya hangi insanla konuştuğum da hep kendileri bizden memnuniyetle bahsettiler.

Bende Hakkari’yi ve insanını dışarıda hep iyi temsil etmeye ve anlatmaya çalıştım. Sonuçta bilik beraberlik içerisinde Hakkari’de çok güzel çalışmaların yapıldığına inanıyoruz. Tabiî ki Hakkarimizin çok ciddi çalışmalara ihtiyacı var. Bu çalışmaları yapacak en önemli yerde belediyelerdir.

Belediyeler insanın hayatına doğrudan dokunma yerleridir. İnsanların yaşam standartlarını geliştirme yerleridir. Bu manada alt yapısı biten ya da bitmek üzere olan ve seneye doğal gazı getirecek olan ve daha büyük yatırımları da Hakkari’ye getirme noktasında bundan sonrada elimizden gelen çaba içerisinde olacağız.

Tabi ki bunda özel bir inisiyatif kullanıldı. Özellikle Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle Hakkari halkına daha fazla hizmet edebilmek adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tabiî ki bir seçim ortamıdır.

Seçim demokratik usullere uygun, ahlaki ilkelerimize özellikle Ak Partiye yakışır bir şekilde bir seçimin geçmesini niyaz ediyorum. Hakkari halkının demokratik bir seçim ortamına saygı göstereceğine ve bizlere seçim sürecinde yardımcı olacağına eminim.

Tekrardan benim için yaptığınız karşılama için herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Epcim daha sonra kendisini ziyaret eden vatandaşlarla baş başa görüştü. Haber: Feyzullah Taş


 

Bu haber toplam 9823 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP'den AK Parti'ye ziyaret17 Nisan 2024 Çarşamba 10:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı17 Nisan 2024 Çarşamba 08:43
  • Başkan Kaya, ”Hakkari halkının hizmetkarıyız”12 Nisan 2024 Cuma 15:37
  • YSK: 4 yerde seçim yenilenecek11 Nisan 2024 Perşembe 16:45
  • Hakkari belediyesinde bayramlaşma11 Nisan 2024 Perşembe 15:31
  • 3 bin 389 ölü seçmen tespit ettik07 Nisan 2024 Pazar 17:13
  • Belediye eş başkanlara ziyaretler sürüyor06 Nisan 2024 Cumartesi 22:16
  • Mazbatasını bugün alan muhtara muhtarlık binası şoku06 Nisan 2024 Cumartesi 11:00
  • Hakkari AK Parti'den açıklama!04 Nisan 2024 Perşembe 20:24
  • AK Parti adayı Arvas konuştu04 Nisan 2024 Perşembe 19:10
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim