• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Bir üzüldük iki sevindik

Murat Taş

Türkiye Kadınlar 1.Liginde mücadele eden Hakkâri Gücü kadın futbol takımı kendi evinde İstanbul Sarıyer Kireçburnu Kadın futbol takımına 3-2 yenilerek kendi evinde ilk mağlubiyetini yaşadı.

Hakkâri Valisi İdris Akbıyık ve kurum amirlerinin seyrettiği maçta, Hakkârili sporseverlerde maça büyük ilgi gösterdiler.

Kış ayına rağmen havanın güzel olması bunun yanında her iki takımda sahada göstermiş oldukları mücadele ile Hakkârili sporseverler hafta sonu güzel bir maçın keyfini çıkardılar.

Müsabakaya mutlak galibiyetle çıkan kadın futbol takımımız iki kez, öne geçmesine rağmen üstünlüğünü kuruyamayarak sahadan yenik ayrıldı.

Kadın futbol takımı galibiyeti çok istemesine rağmen, bireysel hatalarla adeta, galibiyeti konuk takıma hediye etti.

Hakkâri’nin gurur ve simgesi haline gelen kadın futbol takımız mağlubiyeti hak etmedi. Sahada iyi bir mücadele örneği gösterdi.

Takımın forvetleri kaçırdıkları pozisyonlarla adeta Hakkarili sporseverlere saç baş yollatırdılar.

Kadın Milli takım ve Kireçburnu takımının kalecisi Ezgi Çağlar kurtardığı penaltı ve kurtarışlarla maça damgasını vurdu.

Kireçburnu spor kalecisi Ezgi sahanın en iyilerindendi.

Kadın Futbol takımımız sahada elinden geldiğini yaptı, onların bu azimli mücadelesi ileriki yıllar için umut vericiydi.

Takımın ileriki haftalarda daha iyi sonuç alacaklarına inancım tamdır, yeter ki takım bireysel hatalara bir çözüm bulursa.

İlimizi Bölgesel Amatör Ligi(BAL)da temsil eden Yüksekova Belediyespor haftalardır kötü sonuçlar alarak taraftarını üzmüş ve düşme potasına yaklaşmıştı.

Yüksekova Belediye spor ligin 13.haftasında karşılaştığı Ağrı Gençlerbirliği’ni 4-2 yenerek deplasmanda ilk galibiyetini aldı.

Yüksekova Belediye spor aldığı bu galibiyetle ligin ilk yarısını, 8.sırada 14 puanla kapattı.

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Liginde mücadele eden,Hakkâri Gençlik ve Sportif Faaliyetler Voleybol takımımız deplasmanda Bitlis Türkşad takımını 3-0 yenerek Hakkâri’ye galibiyetle döndüler.

Voleybol takımızın bu galibiyetiyle beraber ilk iki şansı, için büyük bir avantaj yakaladı.

Hakkâri Gençlik ve Sportif Faaliyetler Spor Kulübünün tek hedefi; tarihte ilk kez erkeler birinci ligine çıkmamaktır.

Voleybol takımımıza destekte bulunulursa hak ettikleri başarıyı yakalayacaklardır.

Hakkâri Sportif Faaliyetler kulüp Başkanı Turan Şimşek ve yönetimi teknik heyet ve sporcularla zor bir mücadelenin içinde, yollarına devam etmektedirler.

Kulüp Başkanı Turan Şimşek takımı için her türlü imkânı sağlamakta, hatta kendi cebindeki son kuruşunu bile takımı için harcayan ve seferber eden başkan ilimize örnek olacak kulüp başkanlarından biri,bu konuda Hakkâri halkı kendi takımlarına maddi ve manevi olarak destek vermeleri gerekir.

Takımın birinci lige çıkması halinde ilimizin tanıtımına da büyük katkı sunacaktır.İnşallah voleybol takımız hak ettiği birinci lige çıkar.

Kadın futbol takımızla üzüldük,erkek futbol ve voleybol takımlarımızla sevindik.

Kadın futbol takımının aldığı mağlubiyet bizleri üzmüş olabilir.

Unutmamak gerekir ki biz kızlarımızla hep sevindik ve gururlandık, inanıyorum ki, gelecek haftalarda tekrar onlardan başarı gelecektir. Bizleri tekrar gururlandıracaklarına yürekten inanıyoruz ve güveniyoruz.

 

Bu yazı toplam 3363 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim