• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Hakkâri’nin Yılmaz Vural’ı

Murat Taş

Hakkâri Amatör Liginde müthiş çekişme.

Hakkâri son yıllarda böyle bir sezon yaşamadı.

Hakkâri Amatör Ligi 2 Gruptan 11 takım ile mücadele etmekte.

Ligde ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura çıkacak.

Buradan şampiyon olan takım, Bölgesel Amatör Lig(BAL) da ilimizi temsil eden Meskan Ölmez Madençilik Hakkâri Zappsor ile baraj maçı yapma yakkı kazanacak.

A- grubunda Durankaya Belediyespor, B- grubunda ise Sabri Baran Navşarspor takımları bir üst tura çıkmayı garantilemiş durumda.  Hakkarispor FK, Şemdinligücüspor. Ceylanlıspor ve Hakkâri Sümbülspor takımları ise bir üst tura çıkmak için şanslarını son haftaya bıraktılar.

b02c6c17-1817-4b43-877d-7b2681efa45e.jpgGecen hafta A grubu maçında Durankaya Belediyespor ve Hakkarispor FK takımları arasındaki mücadele son yılların en çekişmeli maçlarından biri oldu. On kişi kalan rakibi karşısında 2-1 önde olmasına rağmen ve bu şansı değerlendirmeyen Hakkarispor FK takımı son dakikalarda yediği gollerle yıkılan, Hakkarispor FK gruptan çıkma şansını son haftaya bıraktı.

Durankaya Belediyespor ve Hakkarispor FK. Maçı her iki takım için ne kadar önemliyse Şemdinligücüspor takımı içinde o kadar önemliydi.

Şayet Hakkârispor FK maçı alabilseydi, Şemdinli temsilcisinin iddiası kalmayabilirdi.

Hakkarispor Fk bu şansı bir daha yakalamayabilir.

Yeni kurulan ve bu sezon Amatör ligde mücadele eden Ceylanlıspor ilk sezon olmasına rağmen genç kadrosuyla iyi işler çıkardı.

Ceylanlıspor alt yapı ve genç oyuncularıyla, ileriki yıllarda Hakkâri futboluna büyük katkı sunacaktır.

Hakkâri Sümbülspor, Çukurcaspor, Hakkari Gençlerbirliği, Merzanspor ve Bayköyüspor takımları verdikleri mücadele ile Hakkârili sporseverlerin takdirini kazandılar.

 

Sabri Baran Navşarspor ve Şemdinligücü takımları göstermiş oldukları güzel mücadeleleri ile il ve ilçe futboluna renk katmakta. 

Her iki gruptaki maçlar çekişmeli geçmekte, takımlar maddi imkânsızlıklara rağmen büyük bir mücadele örneği göstermekteler.

Müsabakalar çekişmeli ve güzel geçtiği kadarda, renkli ve sahalarda hep görmek istediğimiz karelere de şahitlik ediyor.

Durankaya Belediyespor teknik sorumlusu Erol Şahanoğlu, kenarda yaptığı hareketlerle bizlere Yılmaz Vural’ı hatırlatmakta.

Erol Şahanoğlu kenarda takımını öyle güzel bir şekilde yönlendiriyor ki, maçı seyretmeye gelen seyircileri bile kendine hayran bırakıyor.

Belde takımı olmasına rağmen takımlarını her türlü imkânsızlığa rağmen sırtlayan Erol Şahanoğlu, Ayhan Deniz ve İlyas Tanyürek’in bu davranışları takdire şayandır.

Hakkâri Amatör ligi hafta sonu oynanacak maçlarla grup maçlarını tamamlayacak.

Amatör Ligimizde mücadele eden tüm takımlarımıza bizlere bu sezon çekişmeli ve dostane maçlar izlettirme fırsatını verdikleri için hepsini yürekten kutluyorum.

Bu hafta sonu oynanacak maçları kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

 

Bu yazı toplam 2893 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim