• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Güzel Şehrin, Güzel Valisi.

Murat Taş

Hakkâri’de 5. Kar Festivali düzenlendi. Hakkâri ve farklı illerden gelen binlerce kişi katılım sağlayarak, İki gün boyunca Festivalin keyfini çıkartarak doyasıya eğlendiler. 

Ankara’da bu Festival için gelen misafirlerimle beraber ailece katılım sağladık.

İki gün buyunca devam eden Kar Festivali okadır güzel ve keyifli geçti ki, vatandaşlar Festivalin birkaç gün daha devam etmesini arzuladılar.

Havaların güzel olması vesilesiyle Festival karnavala dönüştü. Konserler, halaylar, spor etkinlikleri, herkes bir şekilde eğlenmenin keyfini çıkartarak güzel vakit geçirerek mutlu bir şekilde alandan ayrıldılar.

Festival Yerel ve ulusal basında geniş yer aldı. Ulusal medya kuruluşları kar Festivalini manşet haber olarak verdiler. 
Festivalde yapılan tüm etkinlikler, katılanlar tarafından tam not aldı.

Hakkâri için eskiden kışın bir çile idi, şimdi ise bir eğlence haline geldi.
İlimize yakışan güzel bir Festival oldu.
Festivalde emeği gecen Hakkâri Valiliğine, Hakkâri Belediyesine, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ve tüm kurumlarımıza sonsuz teşekkürler. 

İki gün boyunca devam eden kar Festivali güzel karelere şahitlik ettiği gibi güzel izlenimlerde bıraktı. 
Güzel karelerden biride, İlimiz Valisi Sayın Ali Çelik iki gün buyunca Festivale katılım sağlayan vatandaşlara göstermiş olduğu sıcaklık ve samimiyet. Valimiz Ali Çelik adeta Festivale damga vurdu. 

İki gün boyunca alanın her karışını gezdi. Her yaştaki vatandaşla bire bir görüştü, onların sevincine, mutluluklarına ve eğlenmelerine ortak oldu.

Durum böyle olunca, Vali Çelik sevgi seline maruz kaldı.
Valimiz Ali Çelik, ulusal medya aracılığıyla kar Festivalinin ve Hakkâri halkının güzelliklerini dile getirerek, kentin tanıtımına da büyük katkı sondu.

İlimiz Valisi Ali Çelik geldiği ilk gönden bugüne hiç durmadan, Hakkâri için çalışmalara başladığı gibi halk ile de beraber oldu. 

Düğünde, yasta, taziyede, sokakta, evde, işyerinde yani yaşamın her alanında Hakkâri halkını kucaklayarak sevinçlerine ve açılarına ortak oldu. 

Makam kapılarını sununa kadar Hakkârililer için açık bıraktı.
Ne demişler büyüklerimiz” İşlerin en muhteremi, bir gönülle dokunmaktır. Ağlayanı güldürmek, düşeni kaldırmak, darda kalanı ferahlatmak ve sevdiklerimizi sevindirmektir.

En büyük zenginlik ve erdemlik gönülle dokunmaktır”.
Tüm Hakkârililerin gönlüne dokunan bu büyük devlet adamımız, herkesin duasını kazanan. Onun için ellerin semada hiç inmediği Valimiz Ali Çelik’ten Allah razı olsun. Güzel Şehrin, Güzel Valisi.

b39afd61-e5f3-4325-8300-0c7183c4a8e2.jpg

Bu yazı toplam 1834 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim