• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

Mardin’den Hakkari’ye Başarı Öyküsü.

Murat Taş

Siz sevgili okuyucularıma bu haftaki yazımda ilimizde görev yapan ve futbolumuza büyük emek veren. Hakkâri’nin sevgisini kazanan Cihat Doğan, hocamızdan biraz söz etmek istiyorum.

2019 Yılında Hakkâri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Futbol Antrenörlüğü olarak göreve başladı. 
Cihat Doğan göreve başladığı ilk günden itibaren, göreve başladığı Hakkâri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kurumundan, Hakkâri spor camiasından ve Hakkârililerden büyük takdir kazandığı gibi her kesiminde sevgisini kazandı. 

Mardin Nusaybin doğumlu olan Cihat Doğan, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünden mezun olmuş. 

Kredi Yurtlar Kurum takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaz kursu, Amatör Gençlik A takımı, Fenerbahçe Futbol Okulunda görev yaptı. Şu an olarak Kadınlar 3. Liginde mücadele eden 1936 Hakkâri Hayalkent Kadın Futbol takımında teknik sorumlu olarak çalışmakta.

Çalışmaları ve görev süresi buyunca büyük başarılar elde etti. Ayrıca il dışındaki yarışmalarda dereceler elde etmiş. Hakkâri futboluna yeni yetenekler kazandırmıştır.

Gerçek bir Hakkâri sevdalısı olan Cihat Doğan, hocamız Hakkârili çocukların ve gençlerinde sevgisini kazanan biri. 
Cihat, hoca her ortamda şunu dile getirmekte.” Benim en büyük hedefim ve amacım Hakkârili çocuklara ve gençlere spor anlamında bir şeyler vermektir.

Hakkâri çok güzel bir şehir burada spora büyük bir ilgi var. Bende küçüklüğümden beri sporla uğraşıyorum. Küçükken hep hayalini kurduğum beden eğitimi futbol antrenörlük bölümünü tamamlayarak göreve başladım. Bir diğer hayalim ise Hakkârili çocukların başarısı onun için sürekli çalışmaktayım.

Hakkâri çocukları ve gençleri çok yetenekli. Bunlara gereken imkânlar verilirse çok büyük başarılara imza atacaklar. Onun için mutlaka destek olmalı.”

Cihat Hocamı 2019 yılından beridir tanırım ve yaptığı güzel faaliyetleri takip etmekteyim. Başarılı bir futbol antrenörü olduğu gibi iyi bir dost ve iyi bir arkadaş. 

Hakkâri’de ve çalıştırdığı takımlarda güzel izler bırakan değerli bir hoca. 
Sporcusu ile ilgilenen onların her sorununa kuşan onlara ağabeylik görevinde de bulunan Cihat Hoca ayrıca kadın futbolunun ilimizde daha da başarılı olması için çalışmaktadır. 

Kadınlar 3. Liginde mücadele eden ve bu yıl kurulan 1936 hayalkent takımında Hakkâri futboluna nice yetenekler sağlayan hepimizin üzerinde büyük emekleri olan başarılı ve tecrübeli futbol antrenörü Tahir Temel ile beraber çalışmaktalar.

Kısa bir süre önce kurulan 1936 Hakkâri Hayalken Kadın Futbol takımında şimdiden başarıdan başarıya koşmaktalar.

İlimize geldiği ilk gönden bugüne kadar yaptığı güzel hizmetlerden dolayı. Spor camiası olarak Cihat Doğan hocamıza minnettarlığımızı sunuyoruz. İlimize böyle yüreği güzel, kendisi güzel, efendi, çalışkan ve başarılı hocaların gelmesi dileğiyle.

n-cihat-dogan.jpg

kadin-takimi-012.jpgspor-014.jpg

Bu yazı toplam 2973 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim