• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

BİRLİĞİ SAĞLAYAN VEKİL BİRLİK!

Hakan Taş

Ben bu adama bayılıyorum. Partisi, görüşü, konumu, durumu ne olursa olsun ben bu adama bayılıyorum. Bu nasıl bir enerji, bu nasıl bir hoşgörü. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaretçi rekoru kıran, herkesi eşit kabul eden, herkesin yardımına koşan, birliği, beraberliği, sevgiyi sağlayan ve dağıtan Ak Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik’ten bahs ediyorum

Ne acıdır ki kendi Milletvilimizi tanımıyoruz, kendisi de bizi tanımıyor. Hal böyle olunca bize en yakın il Şırnak’ın kapısını çalıyoruz. Vekil birliğe sayısız Hakkari’li giderek dertlerine çare arıyor. 

Önceki hafta yine Ankara’da, Bölge Medya Gazetemizin yeni sayısı için çalışmalar yürütüyorum. Gitmişken sayın Birlik’i makamında ziyaret ediyorum. Kapıda bizi Başdanışman Abdurrahim Gök karşılıyor.

Vekil birlik makam odasında Uludere Belediye Başkanı Sait Yürek, Karalar Belediye Başkanı Halep İnan, Sırtköyü Belediye Başkanı A.Kadir Balica ve Uzungeçit Belediye Başkanı Cemil Yıldız ile toplantı halindeler. Geldiğimizi öğrenince bekletmemek adına toplantıya ara vererek beni makama buyur ettiler. Makamından çıkarak kapıya kadar karşılamaya geldi ve sarılıp öperek buyur etti.

5ee00352-fe53-41d5-a296-4bf74fdf570e.jpg

Hakkari’yi, Şırnak’i Van’ı, Türkiye’yi konuştuk. Belediye Başkanları, bölgeye sağlanan huzur, güven ve yatırımlar konusunda Milletvekili Rizgin Birlik’in cefakar ve fedakar hizmetlerinden övgüyle bahs ettiler. Şırnak’ın değişen yüzü, yatırımlar konuşuldu. 

Rizgin Birlik, bugüne kadar meclise giden tüm zamanların en başarılı ve en çok sevilen milletvekili ünvanına ve ününe kavuştu. Ben makamına gittim de kendisiyle görüşemedim, ulaşamadım, derdimi anlatamadım diyen bir vatandaş ile karşılaşamazsınız. “Beni halk seçti, ben halkın görevlendirdikleri bir hizmetkarım. İşim halkı memnun etmek, yatırımları takip etmek, hizmet sunmaktır.

ba8dad55-e7b5-40d2-9b69-4eee37777bfc.jpg

Partisine ve halkına ihanet edenlerin sonu hüsrandır. Ben yastığa başımı rahat koyarak vicdanım hür yatabiliyorum. Daha işin başındayız, yapacak çok işimiz var.

Halkımız yetki verdiği sürece gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğim. Her il ve bölgeden ziyaretime gelerek beni onure eden tüm insanımıza sevgilerimi, saygılarımı gönderiyorum.” Dedi.

Ben Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanıyım ve 40 yıldır bölgede medya hizmeti veren bir emekçiyim. Ne yazık ki Hakkari Ak Parti Milletvekilimi tanımıyorum, buluşamıyoruz, konuşamıyoruz

. Birliğimizi koruyan, hepimize yetecek kadar koca yüreğinde sevgi dağıtan Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik’e tekrar teşekkür ediyorum.

Bu yazı toplam 1616 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim