• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Halkımıza güveniyoruz karanlıklara ışık tutmaya devam edeceğiz

Nevzat Kızılban

Şahsıma eleştiri yapılacak mı? elbette ki yapılacak. Yapıcı eleştiriler ya da gerçekten insanlığın ortak evrensel temel değerlerine  dair doğru tespitlerime daha iyiyi yakalamak adına şahsıma sunulan öneriler olduğunda mutluluk duyuyorum, canı gönülden dinliyor muyum?

Can kulağıyla dinliyorum, ama dikkat edin şahsıma yönelik eleştirilerin tamamı, büyük çoğunluğu ne yazık ki tespitlerimle ilgisi olmayan, millete tek bir fayda sağlamayacak, vakti geçmiş, uyduruk siyasi yakıştırmalar, geçmişten bugüne defalarca sorgulayıp sorgulayıp ortaya koydukları saçmalıklardır.

Olabilir böyle bir dönem yaşanacak, gerçeklerle uydurulanların çatışması dediğimiz türden uyduruk tezlerle dar radikalist ütopik rejim modelci bir gelecek uğruna toplumu kullanmaya çalışanlar, insanlığın ortak evrensel temel değerlerine bağlı gerçekleri bilince çıkaran şahsıma saldırmaya devam edecekler.

Onlara bu yolun tutmadığını, modası geçmiş bir iş olduğunu tüm halkımız  çatır çatır gösterecek. Bu neyi gösteriyor biliyor musunuz? Fikir, düşünce, değer üretemiyorlar, bunları üretecek birikim ve potansiyelleri yok, kalmadı. Halkımız onları fark ettikçe farkına vardıkça  onlarla çalışmayı bırakın selam vermek istemeyecektir. 

Milletimize yüzümüz dönük, biz neye güveniyoruz? Başından beri söylüyoruz insanlığın ortak evrensel temel değerlerine dayalı fikirlerimize düşüncelerimize ve Milletimizin aklına güveniyoruz biz. Ortak akla güveniyoruz. Onlar neye güveniyor, bir kişinin Amerikalı Murray Bookchin'in zırvaları ile uydurduğu dar radikal İdeolojik ütopik rejim modelci tezlere güveniyorlar. 

O kişi kimdir bilmiyoruz ama onun ortaya attığı dar radikal uyduruk İdeolojik ütopik rejim modelci hesap ve hedefleri zırvalarına güveniyorlar. Bir kişinin iki dudağının arasından çıkan bu türden uyduruk laflara itibar ediyorlar. 
Bizler ulus olarak insanımıza güveniyoruz.

Sizlerin evlerinizdeki o minik çocuklarınızın aklına güveniyoruz. Onlar çok zekiler. Bütün insanlarımız çok zeki ve onların aklıyla bir ortak akıl mekanizmasıyla hem ulusal değerlerimizi hem ülkemizi nasıl ayağa kaldıracağımızı yine bu milletimiz çok iyi biliyor. Biz o milletin has, halis evlatları olarak karanlıklara ışık tutmaya devam edeceğiz.

Bu kadar net. Başkaları da o bir kişinin tensipleriyle ya da dar radikal İdeolojik ütopik hesap ve hedefleri gösteren emirleriyle gelmeyecek geleceği aramaya devam etsinler. Hevgirtinra Colemergîyan NK.

Bu yazı toplam 1284 defa okunmuştur.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim