• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Ölmez ”Destek Bizden, Başarı Sizden”

Murat Taş

Hakkâri Gençlik ve Sportif Faaliyetler Spor Kulübünün AK Parti Hakkâri Belediye Başkan Adayı İsmet Ölmez, onuruna verilen yemekte Başkan adayı Ölmez’in Hakkâri gençliğine ve sporcusuna verilen müjdeli haber akşam yemeğine damga vurdu.

Yemek programına AK Parti Hakkâri İl Başkanı Zeydin Kaya, AK Parti Hakkâri Belediye Başkan Adayı İsmet Ölmez, parti yöneticileri, kulüp yöneticileri ve sporcular katıldı.

Hakkâri Evinde verilen görkemli yemekte yapılan sıcak ve samimi sohbetlerde konuklar ve sporcular büyük keyif aldı.

İsterseniz güzel gecede kimler ne konuştu ne vaatler verdi.

Onu bir konuşalım ve o güzel geçeden yansıyanları siz değerli okuyucularımla paylaşayım.

İl sözü ev sahipliği yapan Hakkâri Gençlik ve Sportif Faaliyetler Spor Kulübü Başkanı ve Hakkâri Evi Sahibi İş İnsanı Turan Şimşek’in gecedeki konuşması” Yıllardır, Hakkari gençliğine ve sporcusuna hizmet etmiş maddi ve manevi desteğini hiç esirgemeyen başta İl Başkanımız Zeydin Kaya ve Belediye Başkanımız İsmet Ölmez ve tüm misafirlere bu güzel geçede bizleri kırmayıp iştirak ettikleri için teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz” dilekleriyle söze başladı.

Şimşek “ Kulübümüz bünyesinde Erkek ve Kadınlardan oluşan toplamda 470 sporcu bulunmakta.

Kulübümüz farklı spor branşlarında mücadele etmekte. Türkiye Voleybol Erkekler 1. Liginde takımımız mücadele etmekte.

Tek hedefimiz ve gayemiz Hakkâri’de sporun en iyi yerlere gelmesi için ve ilimizi spor alanında kalkındırmak gençlere ve sporculara rol model olmaktır.

Yıllardır sporun her dalına destekte bulunan Hakkâri sporuna ve gençliğine her zaman maddi ve manevi destekte bulunan iş insanı İsmet Ölmez’i sizin huzurunuzda yönetim kurulu başkanı olarak teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

İsmet bey şimdide Hakkâri’de bir büyük görevi icra etmek için yola çıktı.

Bu yolda tek hedefi elini taşın altına koyarak Hakkâri halkına hizmet etmektir. Adaylığını kutlarım bizlerde bu yolda iş insanı ve AK Parti adayımızla beraber olduğumuzu belirtmek isterim” sözleri salondakiler tarafından ayakta alkışlandı.

Ak Parti Hakkâri İl Başkanı Zeydin Kaya, söz alarak” Bizleri burada misafir eden herkese teşekkür ederim. İnanın bu güzel kalabalığı, gençliği ve sporcuları görünce çok duygulandım. Ben spora uzak olan biri değilim spor seven biriyim. Gerek avukatlık sürecinde olsun, gerek baro başkanı süreci içerisinde her daim Hakkâri gençliği ve sporcusunun yanında oldum. İl başkanlığı dönemimde ise Hakkâri gençliği ve sporcusunun yanında durdum ve durmaya devam ediyorum.

Partimiz Hakkâri gençliğini ve sporcularını benimsiyor, destekliyor ve seviyoruz. Onlar bizim geleceğimizdir. İnşallah Hakkâri’de Belediye Başkanlığını kazandığımızda Hakkâri gençliği ve sporcusu için büyük projelerimiz var. Yeter ki bizlere inanın destek sağlayın. ”Diyerek sözü Hakkâri AK Parti Belediye Başkan adayına verdi.

Büyük alkışlarla söz alan iş insanı ve Hakkâri Ak Parti Belediye Başkan adayı İsmet Ölmez,” İl önce şunu belirteyim, bu güzel geçede siz gençleri ve sporcuları görmenin mutluluğunu yaşamaktayım. Ben İş hayatım buyunca Hakkârili gençlerin ve sporcularının yanında oldum. Kapımı çalan hiçbir genci ve spor kulübünü geri çevirmedim. Onların her daim yanında oldum. Benim en büyük isteğim ve hayalim Hakkâri gençliği ve sporcusunu en iyi yerlere getirmektir. Benim için en büyük zenginlik, Eğitim ve Gençliktir. İnşallah Kazandığım takdirde, Hakkâri gençliği ve sporcusunun tüm sıkıntılarını gidereceğim.

Hakkârili her Üniversite öğrencisine burs bağlayacağım. Spor tesisleri yapacağım. Spor kulüplerini güçlendireceğim. Spor kulüplerimize bu konuda maddi ve manevi olarak sonuna kadar destek vereceğim.

Burada bu güzel gençlik ve sporcular huzurunda bir müjdeyi de vermek istiyorum.

Kısa zaman içinde Hakkâri’deki spor kulüplerine maddi anlamda iyi bir destek vereceğim. Çünkü ben Hakkâri genciğini ve sporcusunu çok seviyorum.

Bakın ben bir iş insanıyım, maddi durumumda iyi hiçbir zaman Hakkâri’yi terk etmedim ve etmemde, ben bu toprağın bu memleketin çocuğuyum, her acıyı yaşadım.

Buna rağmen memleketimi terk etmedim, yatırımlarımı birikimimi burada buraya bıraktım. Şimdi bana büyük bir görev ve sorumluluk verildi.

Bu sorumluluğu ve görevi layığıyla sonuna kadar taşıyacağım.

Belediye Başkanı olduğumda sadece Hakkâri için çalışacağım. Çünkü ben bu toprağa bu memlekete aşığım insan aşık olduğu memleketini sonuna kadar sever ve yatırım yapar, hizmet eder. Eğitimden, kültüre, spora, gençliğe, kadınlarımıza, öğrencilerimize altyapı, üstyapı, istidam ne varsa Belediye Başkanlığım dönemimde Hakkâri için ne gerekiyorsa yapacağım.

Beni bu akşam misafir eden, Hakkâri Gençlik ve Sportif Faaliyetler Spor Kulübü Yönetimine, sporcusuna, teknik heyetine teşekkür ediyorum. Ayrıca Hakkâri Evi çalışanlarına da güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. ”sözleriyle konuşmasına son verdi.

İş İnsanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmet Ölmez’in konuşması dakikalarca ayakta alkışlandı. Spor camiasının fertleri bu güzel konuşma karşısında duygulu anlar yaşadılar.

Yıllardır sporun içindeyim çok toplantılara, seminerlere, misafirliklere katıldım. İlk kez içten, samimi, kibar ve mütevazi bir konuk ve konuşmacıya şahit oldum.

Sayın İsmet Ölmez’, Yıllardır Hakkâri sporunun geneline büyük maddi destekte bulundu. Onun sayesinde bugün Bölgesel Ligde takımımız mücadele etmekte. Kadın Futbolu, Voleybol ve çoğu branşlar onun sayesinde ayakta durabiliyor.

Spor camiasının bir ferdi olarak yaptığı destek ve katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunarım.

Gece herkes için çok güzel geçti hele ki spor camiası için ise mükemmeldi.

a27e4ff0-2295-4477-88b0-3141ad727850.jpg08eeeb56-f65c-44c0-96de-327494db0b74.jpgf3c26c96-f1f2-42ba-aa99-ada476dfee3d.jpgf1632dd9-7c4b-4868-b862-58fce4aa5221.jpg

 

 

Bu yazı toplam 2316 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim