• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Başkan Hazinedar çocuk festivaline katıldı

Başkan Hazinedar çocuk festivaline katıldı
Hakkari Belediyesi ile Beşiktaş Belediyesinin düzenlediği ‘Çocuk Festivali’ ne katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar yöre halkı ile birlikte halay çekti.

Önceki gün Hakkari’ye gelen ve Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim’i makamında ziyaret eden Başkan Hazinedar daha sonrada esnafları ziyaret etmişti.

Bayram namazını Hakkari’de kılan Başkan Hazinedar, Hakkari Evi’nde muhtarlarla kahvaltı yaptıktan sonra kurban kesimine katıldı. 

Başkan Av. Murat Hazinedar daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Okay, CHP İl Başkanı Aytekin Karahanlı, Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sanat İşler Müdürü Ayhan Tunç, Hakkari Bedensel Engiller Derneği Başkanı Mesut Keskin ile birlikte Şehit Mehmet Ceyhan Caddesi üzerinde bulunan Engeliler Evi inşaat temelini attılar.


HABERİN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Hakkari Bedensel Engiller Derneği Başkanı Mesut Ertuş, ilk defa bir engelli evine kavuşmanı sevincini yaşadıklarını belirtirken, Başkan Hazinedar ise, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu ve Hakkari’ye hizmetlerinin süreceği müjdesini verdi.

Başkan Hazinedar ve beraberindekiler daha sonra Merzan Mahallesi şehir stadında çocuk parkı açılışını yaparak ‘Çocuk Festivali’ne katıldılar. Başkan Hazineder çocuklarla yakında ilgilenerek, daha sonrada canlı müzik ve davul zurna eşliğinde halay çekti.

Burada birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Hazinedar, Beşiktaş Hakkari Hakkari’de Beşiktaş’tır dedi.

Şehir stadında sahne alan Belediye Başkanlığı Kültür ve Sanat İşler Müdürlüğüne bağlı erbane ve sanatçı grubu çocuklara unutulmaz bir gün yaşattılar.



Ünlü sanatçılar Leyla Uçar ve Mahmut Duman’nın birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe şarkılar seslendirerek herkesi kendilerine hayran bıraktılar. Çocuk festivali yarışma, ikram ve hediyelerin verilmesi ile son buldu. Çocuk festivalinin şehir stadyumunda 3 gün boyunca devam edeceği belirtildi.

İlk defa bu kadar büyük ve renkli çocuk oyun parkları gördüklerini belirten Hakkarili çocuklar ise Hakkari Belediye Başkanlığı ve Beşiktaş Belediye Başkanlığı ile emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 7139 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim