• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Fakiye Teyran Kültür Merkezi tam not aldı

Fakiye Teyran Kültür Merkezi tam not aldı
Hakkari’nin Aşağı Mezran Mahallesindeki toprak sahada düzenlenen Newroz etkinliklerinde sahne düzenlemesi yapan Fakiye Teyran Kültün Sanat Merkezi onbinlerce kişiden tam not aldı.

Newroza HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, HDP Merkezi Disiplin Kurulu Başkanı Hamit Geylani, HDP PM üyesi Nizamettin Öztürk, HDP Hakkari milletvekilleri Esat Canan ve Adil Zozani, Hakkari ve ilçe belediye eş başkanları, HDP ve DBP il Eş Başkanları, DBP ile HDP’nin il ilçe eş başkanları ve parti yöneticileri, Kurdi-Der, Meya-Der, İHD, KESK, Hakkari Barosu yetkilileri ile diğer sivil toplum örgütü temsilcileri, barış anneleri, HDP'nin Hakkari aday adayları ve yaklaşık 45 bin kişi katıldı.

FOTO/GALERİ (1) TIKLAYIN

Sahne alan Koma Nawin, Fakiye Teyran Kültür Merkezi Müzisyenleri Grubu Fakiye Teyran Kültür Merkezi Koma Avareş onbinlerce kişiyi coşturarak kutlamayara ayrı bir hava kattı.Newroz programının açılış konuşması Tertip Komitesi Başkanı Mehtap Daştan Demirer tarafından yapıldı. Binlerce yurttaşı selamlayan Demirer Hakkari halkına Newroza gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Hakkari Kent Meclisi Eş Sözcüsü Perihan Kahraman ise Hakkari kent meclisi olarak Hakkari halkının Newroz’unu kutladığını belirtti.

FOTO/GALERİ (2) TIKLAYIN

DBP il eş Başkanı Musa Çiftçi Hakkari halkının her zaman olduğu gibi bu Newroz'a büyük ilgi gösterdiğini belirtti. Daha sonra söz alan HDP İl Eş Başkanı Rahmi Temel, bütün Kürtlerin Newroz bayramını kutladı. Temel, Hakkari halkının Newroz'a gösterdiği ilginin çok anlamlı olduğunu söyleyerek Hakkari halkının birlik ve beraberliğini sağladığını söyledi. HDP EY Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ise burada hükümete yüklendi. Büyük bir coşku ile kutlanan Newroz etkinliği olaysız bir şekilde sona erdi.

FAKİYE TEYRAN KÜLTÜR SANAT MERKEZİ TAM NOT ALDI

Sahne düzenlemesine hazırlayan Fakiye Teyran Kültür Sanat Merkezi sorumluları ve sanatçıları etkinlik alanında bulunan onbinlerce kişiden tam not aldı. Gerek sahne düzenlemesi ve gerek görevlendirilenlerin ekibin görevine canla başla yapması ve hiçbir aksaklığı muhal vermemesi kutlamalara ayrı bir renk kattı.

Kutlama alanının hınca hınç dolu olmasına rağmen verilen görevi en iyi şekilde yapan Fakiye Teyran Kültür Sanat Merkezi çalışanlarına ve emeği geçen herkese Hakkarihabertv ailesi olarak kutlar ve başarıların devamını dileriz.

Bu haber toplam 6482 defa okunmuştur
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim