• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 19 °C

Hakkari bu defa tandır ekmeği ile anıldı

Hakkari bu defa tandır ekmeği ile anıldı
Hayvanlarla yaptığı sıra dışı klip ve şarkılarla gündeme gelen ünlü türkücü Aydın Aydın’ın “Demeyin Mustafa Delidir” adlı albümün tanıtım gecesinde davetlilere, Hakkari’de getirilen tandır ekmeği dağıtıldı.

 Hakkari, bu defa barış ve kardeşlik için dağıtılan tandır ekmeği ile gündeme geldi. İstanbul Esenyurt Nikah Sarayı’nda düzenlenen “Demeyin Mustafa Delidir” adlı albümün tanıtım gecesine Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akboğa,

İncel Medya Grubu Başkanı Ekrem İncel, Bingöl eski Milletvekili Hüsamettin Korkutata, Bahçeşehir Üniversitesi’nden Doç. Dr. Mehmet Çelik, iş adamı Celal Özer, Cemal Turgut, Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli, Delta Şirketler Grubu Başkanı Seyithan İzsız,

birçok ünlü sanatçı ve yüzlerce davetli katıldı. Gecede davetlilere kavurma, pilav ve akabinde tandır ekmeği ikram edildi.

Sanatçının birbirinden güzel albümlerinin tanıtılmasının ardından türküler seslendirilerek birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi. “Bu ülke hepimizin” adlı şarkıyı hep birlikte okuyan sanatçılar, davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

“BÜTÜN DÜNYA BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÖRSÜN”
 Hakkari’den getirilen tandır ekmeğini eline alan ünlü türkücü Aydın Aydın, tezek ateşinde pişen tandır ekmeğinin iki bin kilometre uzaklıktan geldiğini söyledi.

Aydın Aydın, “Bütün dünya bilsin ki Anadolu insanı ne kadar mert ve dürüst, milletine ve vatanına bağlı olduğunu, kendi ekmeğini paylaştığını görsün.

Karadeniz başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde aramızda sanatçı kardeşlerimiz var. Hiçbirimizin farkı yok. Ekmek nimettir.

İnşallah birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olur. Geceye katılan ve bize desteklerini esirgemeyen Esenyurt Belediye Başkanı Mustafa Akdoğan’a teşekkür ediyorum” dedi.


HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN


Oluşturulan şark köşesinde sanatçılara ve davetlilere otlu peynir ve tandır ekmeği ikram eden ünlü türkücü Aydın Aydın, “Bu ekmekler inşallah birlik, beraberlik ve kardeşliğimize vesile olur” ifadelerini kullandı.

Gece, sanatçıların birbirinden güzel şarkılar seslendirmesi ve halayların çekilmesi ile sona erdi. İHA


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

 

Bu haber toplam 6373 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim