• BIST 8878.9
  • Altın 2239.55
  • Dolar 32.3367
  • Euro 35.1126
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Vedaş ekibinin tiyatro oyunu büyük ilgi gördü!

Vedaş ekibinin tiyatro oyunu büyük ilgi gördü!
Van Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) kapsamında arıza bakım ve onarım ekiplerinin yazdığı, yönettiği ve oynadığı tiyatro oyunu Hakkari’de sergiledi.

Hakkari Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen çalıştaya VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir ve kurum personelleri katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, vücuttaki kılcal damarlar gibi yaygın bir ağ olan elektrik şebekelerinde görev yapan elektrik dağıtım sektörü çalışanları için İş Sağlığı ve Güvenliği kuralları en önemli gündem maddesi olduğunu söyledi.

Okuducu,”Özellikle şirketimizin hizmet verdiği zorlu coğrafyalarda ve çetin iklim koşullarında elektrik gibi tehlikeli bir meta üzerinde mesai yapmak bazı riskleri de beraberinde getirmektedir.

Elektrik çarpılmaları, yüksekten düşme gibi risklerden çalışanlarımızı koruyabilmek adına İSG çalıştayımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. “Vücuttaki kılcal damarlar gibi yaygın bir ağ olan elektrik şebekelerinde görev yapan elektrik dağıtım sektörü çalışanları için İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG)  kuralları en önemli gündem maddesidir.

Özellikle Şirketimizin hizmet verdiği zorlu coğrafyalarda ve çetin iklim koşullarında elektrik gibi tehlikeli bir meta üzerinde mesai yapmak bazı riskleri de beraberinde getirmektedir. Elektrik çarpılmaları, yüksekten düşme gibi risklerden çalışanlarımızı koruyabilmek adına İSG çalıştayımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

İSG Çalıştayının teması, çalışanlarımızda  İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda maksimum düzeyde farkındalık oluşturularak sıfır iş kazası hedefinin yakalanması yani kazasız bir çalışma hayatının sağlanmasıdır”

-Sıfır iş kazası hedefi için denetimlerimiz sürüyor
  Kurumun ilgili elemanlarınca da sıfır iş kazası hedefi için denetimlerini aralıksız olarak sürdüğünü ifade eden Okuducu,” Daha önce Van, Bitlis ve Muş illerinde yaptığımız bugün de Hakkari’de gerçekleştirdiğimiz İSG çalıştayımızda arıza bakım ve onarım ekiplerimizin yazdığı, yönettiği ve oynadığı tiyatro oyunumuzu sahneledik. 

Arıza bakım ve onarım birimi çalışanlarının tamamının katılım sağladığı İSG çalıştayımızda sahnelenen oyun, elektrik dağıtım sektöründe iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda arıza bakım ve onarım ekiplerince yazılan, yönetilen ve oynanan ilk tiyatro gösterisi olması nedeniyle de ayrıca bir önem arz etmektedir.

Tiyatro sahnesinde sahada yaşanan olayların canlandırılması, oyuncuların da yine ekip çalışanı olması İSG kurallarının çalışan nezdinde içselleştirilmesi açısından çok olumlu sonuçlarının olduğu Şirketimizce değerlendirilmektedir” dedi. Feyzullah Taş/İHA

vedas-ekibi-tiyatro-gosterisi-1.jpgvedas-ekibi-tiyatro-gosterisi-m.jpg
 

Bu haber toplam 2952 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim