Hakan Taş

Hakan Taş

O SES HAKKARİ !

O SES HAKKARİ !

Kanal 8'de izleyici rekoru kıran "O Ses Türkiye" yarışmasına her sezon Hakkari'li gençleri görmek mümkün.

Bu defa Kuşar ailesinin sevimli ikizleri Özgür ve Bülent kardeşler o zorlu ve heyecanlı yarışmada bizde varız diyerek iyi bir performans sergilediler.

Özgür ve Bülent Kuşar kardeşler Hakkari'de düğünlerimizi renklendiren, iyi bir müzik eğitimini almış kardeşlerimizdirler. Günler öncesi programa katılmaları söylenmişti. Türkiye'de çeşitli kentlerde ikamet eden tüm Hakkarililer gururla o anı beklediler. Hadise'yi döndüremediler çünkü Hadise'nin Hakkari'ye has bir alerjisi var.

Kuşar kardeşler şarkı seçimini iyi yapmışlardı. "Dost" isimli şarkıyla tüm dünyaya Hakkari'nin dost elini uzattılar. ve "O Ses Hakkari" dedirttiler.

Her zaman deriz. İlimizde ve bölgemizde çok yetenekli bir gençlik var. Yetenek genimizde var. İmkan ve şans verilse zirvenin yokuşunda binlerce Hakkarili'yi görmek mümkündür.

Bizi çok iyi temsil eden ikiz kardeşleri yürekten kutluyorum. Yanılmıyorsam kısa bir süre sonra tüm Hakkari yine Kanal 8'e kitlenecek çünkü yine içimizden biri, türkü denildiğinde aklımıza gelen başarılı isim Ulvi Temirağa (Taş) yarışmada sahneyi titretecek.

Hakkari olarak çok acılar yaşadık. Artık o dönemi tamamen kapatarak şiirlerimizle, türkülerimizle, halaylarımızla gündeme geleceğiz. Hakkari'yi bu haksız sabıkadan çıkartarak herkesin uğrak yeri haline getireceğiz.

Kuşar kardeşler sahneye koşarken hepimiz onları ağlayarak izledik. Duygularımızı kabartan ve iyi bir puan alan kardeşlerimizi yeniden tebrik ediyorum.

Bu yazı toplam 6425 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Hakan Taş Arşivi

Kanat: ”Basına Çok Görev Düşüyor”

01 Eylül 2025 Pazartesi 15:16

TAZİYE VE KÜLTÜR EVİ!

28 Ağustos 2025 Perşembe 13:32

Deniz Besi’den iyi haber!

26 Ağustos 2025 Salı 13:26

Yeni Rektörden Beklentiler!

04 Ağustos 2025 Pazartesi 11:55

DOLUNAY: “KADIN YAŞAMIN KAYNAĞIDIR

02 Ağustos 2025 Cumartesi 12:27

Halkbank'ta görev değişimi!

01 Ağustos 2025 Cuma 10:30

SOYADI ZOR İŞİ KOLAY MI?

29 Temmuz 2025 Salı 12:47

Kadim aşiretler federasyonu!

24 Temmuz 2025 Perşembe 14:10

AHMET ŞEN: “SAĞDIÇLIK KALDIRILMALIDIR”

23 Temmuz 2025 Çarşamba 13:25

Düğünlerimizde trafik işkencesi!

21 Temmuz 2025 Pazartesi 18:57