• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

HASTANENİN GÜL’Ü!

Murat Taş

Beyaz gülün anlamı yoğunlukla duruluk ve masumiyettir. Sağlık ve evlilik gibi kutsiyet atfedilen seremoniler için vazgeçilmezlerdendir. DURULUK, MASUMİYET, SAYGI, SIR, DEĞERDİR.
 

Kırmızı gülün anlamı hepimizin malumu. İçerisinde yüksek miktarda tutku, cesaret, sevgi, saygı takdir, tebrik en önemlisi ise “insanları seviyorum barındırmasıdır”.
Pembe Gül,  

Pembe Gül, renginin verdiği sevimlilikle beraber nezaket ve şirinliği temsil eder. Pembe gülün anlamı gereği masumiyet, zarafet ve iyiliği ve yardımlaşmayı işaret eder.

2f957900-c108-435c-873f-712724de38fa.jpgMavi gülün anlamı genel olarak maneviyatı ifade etmekle beraber elde edilemez hayallere işaret eder.

Her gülün rengi ve şekli ayrı bir güzelliktir.
Hakkâri ilimizde de çok güzel güller vardır. 
Ters Lale; Ağlayan Gelin, dünyanın en nadide çiçeklerinden biridir.

Bunun yanında üçgüller, baldıran, yabani yulaf ve buna benzer nice çiçekler ve güller vardır. İlimizde yeni bir gül keşfedildi.

 

Bu gülün ismi de Dr. ŞULE GÜL... Yukarda belirtiğim tüm güllerdeki güzel ve güzellikler hepsi hatta daha fazlası Dr. Şule Gül’de var.

Hakkâri Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Polikliniğinde Uzman Dr. Olarak görev yapmaktadır.
14.01.1990 Ankara Altındağ Doğumlu Şule Gül, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden 27.06.2014 tarihinde  mezun olmuş.

Tıpta Uzmanlığını Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde 16.01.2020 Tarihinde tamamladıktan sonra 23.06.2020 Tarihinde Hakkâri Devlet Hastanesinde görevine başlamıştır.

Hakkâri’de göreve il başladığı günden ve bu güne kadar herkesin gönlünü kazanmayı başarmıştır.
Gerek Poliklinikte, gerekse serviste hastalarıyla bire bir görüşen dertlerini, sıkıntılarını can kulağıyla dinleyip ayrım, gayrım yapmadan ilgilenen, çocuk yaşlı herkese mütevazi bir şekilde hitap eden Doktor Şule Gül, tüm Hakkarililerin gönlünde taht kurmuştur.

BioNTech Aşısını bulan Türk Doktor Uğur Şahin ve Özlem Türeci nasıl ülkemizin gururu olmuşlarsa, Doktor Şule Gül’de Hakkâri’nin gururu ve gülü olmuştur. 

Uzman Dr. Şule kardeşimize yaptığı hizmetlerinden dolayı spor camiasının bir ferdi olarak teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Burada bir teşekkürümüz  de Dr. Şule Gül’ün anne ve babasına, böyle iyi kalpli, merhametli, çalışkan, mesleğini seven güler yüzlü bir evlat yetiştirdikleri için. 

Fizik Tedavi Servisinde görev yapan diğer Doktor arkadaş ve fedakâr çalışanları da unutmamak gerekir.

Doktor Gül, artık Hakkâri’nin gülü, bu gül asla solmayacak.
Şunu da belirteyim Hakkâri İl Sağlık Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi çalışanları da her konuda büyük emek ve gayretler sarf etmişlerdir. Onlara her zaman minnettarız onlarda bizim başımızın tacıdırlar.

Bu yazı toplam 6669 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 6
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim