• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

Muhteşem Kar Festivali ve Futbol Gecesi…

Murat Taş

Hakkâri hafta sonu ve hafta başında yapılan etkinliklerle, muhteşem bir haftayı geride bıraktı.
Hakkâri Valiliği ve Belediye koordinasyonunda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, DAKA iş birliğiyle düzenlenen '4'üncü kar festivali Hakkâri kayak merkezinde iki gün devam eden kar festivaline yaklaşık 20.000 bin kişi katılarak iki gün buyunca kar festivalin tadını duyasıya yaşadılar.

Sançtı Mustafa ve Yılmaz Erdoğan kardeşler, Anadolu Ateşi Sanat Topluluğu, Sanatçı Aydın Aydın, Gece Yolcuları Müzik Grubu, Reng-i Hakkâri Sanat Topluluğu katılım sağladığı kar festivali halkımız tarafından büyük bir beğeni ve takdir kazandı.

Hakkâri Haber TV ve Hakkarinin Sesi radyosu tarafından ortaklaşa düzenlenen yılın futbol ödülleri gecesi, muhteşem bir geceye şahitlik etti.

Hakkâri Valisi ve Belediye Başkanı Sayın İdris Akbıyık, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Parti Temsilcileri ve Hakkârili sporseverlerin katıldığı gece Hakkâri halkı, protokol ve Spor camiası tarafından büyük beğeni kazandı. 

Muhteşem gecede, Yılın Altın Onur Ödülü Sayın Valimiz İdris Akbıyık’a takdim edilirken.
Futbolda başarı sağlayan ve futbola destekte bulunanlara plaket verildi. Hakkâri Haber Tv Genel Yayın Yönetmeni Hakan TAŞ’ın muhteşem sunumuyla ve hazırlanan slayt gösterileri ile gece daha da renklendi. 

Genel Yayın Yönetmeni Hakan Taş” Haber sitemiz ve radyomuzun tarafından ortaklaşa düzenlediğimiz futbol gecesi son yılların en güzel ödül gecelerinden birine şahitlik etti. Hakkâri gün geçtikçe güzelleşmekte. Hakkâri’de kardeşlik, güzellik, huzur, hizmet var. En önemlisi Hakkâri’de Hayat var”. Sözleri dakikalarca alkışlandı.  
Taş sözlerini şu şekilde devam etti. Haber sitesi olarak Hakkâri’deki spor ve sporcuya çok önem ve değer vermekteyiz. Asıl değeri başta Hakkâri halkına ve sporcusuna veren Sayın Valimize şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum ”dedi.

Hakkâri Haber Tv ve Hakkari' nin Sesi Radyosu olarak gelecek sezonda da Hakkâri Spor ve sporcusunun yanında olacağımızı. 

TÜM FOTOĞRAFLARI BURADA GÖREBİLİRSİNİZ

Bundan sonra daha da güzel sportif etkinliklere devam edeceğimizi. 
Kar festivalinin mimarı ve futbol gecemize katılım sağlayan başta Valimiz Sayın İdris Akbıyık,a Kurum amirlerimize, siyasi partilere, sivil toplum örgütlerimize, Hakkâri halkına sporseverlere ve Hakkâri Kültür ve Turizm İl Müdürü İdris Ağacanoğlu’na, Ayhan Tunç’a Erol Hanlıgil,e Futbol İl temsilcisi Necmi Güldal’a, Borsa Gold Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Baş ve emeği gecen herkese sonsuz teşekkürler.

Bu yazı toplam 2794 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim