Hakan Taş

Hakan Taş

SERVET TAŞ’IN HAKKARİ SEVDASI!

SERVET TAŞ’IN HAKKARİ SEVDASI!

Yıllarca banka sektöründe değişik bölgelerde müdürlük yaptı. Kısa bir süre iş adamı olarak güzel işler çıkarttı. Daha sonra Ticaret Odası Başkanlığına aday oldu. Tüm seçimleri rakiplerine büyük fark atarak zaferle çıktı. Sınır kapılarının açılması, işsizlik, temel sorunlarımızın yakın takipçisi oldu.

Hakkari’mizin il-ilçe meselesinde aylarca Ankara’ya demir atarak mücadele etti. Cesur çıkışları ile dikkat çekti. İlimiz ve bölgemizin en yakışıklı, en karizma siması oldu. Sadece esnaflarımızın değil, mazlum ve mağdur halkın da sesi oldu.

Her şey onu çok yordu. Sağlık sorunu yaşadı ve tedavi görmeye başladı. Kaşı, kirpiği, saçı dökülmüş olsa da her haliyle yine çok yakışıklıydı.

Geçen yıl şunları demişti; “Hakkâri’mizin temel sorunlarını çözmek adına bir komisyon kurup Ankara’ya çıkartma yapacağız. Özellikle Ulaştırma Bakanımızla görüşerek alt yapı ve yol sorunumuza acil çözüm isteyeceğiz”

Derken Kabinenin yeni Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ilimize resmi bir ziyaret gerçekleştirdi. Ağır bir tedavi gören HATSO Başkanı Servet Taş, yataktan çıkarak odaya koştu. “Hatasınız, çıkamazsınız” uyarılarını hiçe sayarak Bakan ile görüşmeye geldi. Alternatif yol ve alt yapı sorunlarımızı aktararak çözüm istedi.

Hakkari bir sevdadır deriz ya. Servet Taş gerçek bir Hakkari aşığıdır. Herkesin iyi ve kötü gününde varlığını his ettiren dosttur. Yüzlerce yeni mağaza açılışlarını yaparak ticarete bereket saçandır. Kim hasta yatağında tedavisini yarım bırakarak memleket sorununa koşar.

Sende bu denli büyük Hakkari sevdası varken ve Hakkari seni bu kadar severken her türlü hastalığı atlatacaksın kentimin en yakışıklı adamı.

Yine o keman kaşların, uzun kirpiğin, siyah beyaz karışımı geriye taranan saçların, çekik gözlerin ve beyaz teninle gönlümüzün prensi olmaya devam edeceksin.

Sen Hakkari’ye sevdalıysan Hakkari’de sana aşık…

Yüreğimiz ve dualarımız seninle.

0aefd868-b924-4f42-a19b-372b7267c1f5.jpg

Bu yazı toplam 1872 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Hakan Taş Arşivi

İSHAK ÖLMEZ’SİZ 8 YIL!

03 Temmuz 2025 Perşembe 13:37

BAŞKAN DEMİR, TRT GAP’A KONUŞTU!

26 Haziran 2025 Perşembe 12:51

BAŞKAN DEMİR, TRT GAP’A KONUŞTU!

26 Haziran 2025 Perşembe 12:51

DUYGULU DÜĞÜN!

17 Haziran 2025 Salı 15:59

KİTAP FUARI VE HAKKARİ!

16 Haziran 2025 Pazartesi 11:54

HARUN ÖLMEZ YOĞUN BAKIMDA!

13 Haziran 2025 Cuma 10:50

KENTSEL DÖNÜŞÜM VE HAKKARİ!

11 Haziran 2025 Çarşamba 11:52

UYAN ARTIK DENİZ BESİ!

10 Haziran 2025 Salı 13:56

AYDIN AYDIN DA AĞLAR!

07 Haziran 2025 Cumartesi 18:46

GÜNEŞ SEVEN HERKESİ AĞLATTI!

02 Haziran 2025 Pazartesi 09:20