• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 6 °C

Tehditler bizi yıldıramaz!

Hakkarili Cingöz

Hakkari’deki bir Sivil Toplum Örgütü (STK)’nın yönetim kurulu aldığı kararla Hakkarihabertv.com haber sitesinin yayın politikasını beğenmediği için bundan böyle basın açıklamaları ve hiçbir haberlerinin yayınlanmaması kararı aldı.

Ülkemizde ve dünyada sıkça takip edilen haber sitelerin başında gelen Hakkarihabert.com’a  hiçbir kişi  veya kamu kurum ve kuruluşun arka bahçesi değildir. Hakkarihaber sitesine hiç kimse birlik ve beraberliğimizi zedeleyecek haberler yayınlatamaz.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin yayın yapan yüzlerce haber sitesinin içinde en yüksek okuyucu oranına sahip olan Hakkarihabertv.com objektif olarak yayın politikasını sürdürecektir.

Son günlerde sıkça Valilik, belediye, emniyet, jandarma, Ak Parti, MHP, CHP, İyi Parti ve kamu kurum ve kuruluşların haberlerine yer veren Hakkarihabertv.com’u hedef tahtasına oturtmaya çalışanlar asla bundan başarılı olamayacaklardır.

Hakkari habere Reklam veren bazı esnaflara,  bu haber sitesi devletin sitesi diyenlere inat esnaflarımız bu oyuna gelmeyerek reklam vermeye devam edecektir.

Her zaman Basın özgürlüğü, barış, demokrasi, insan hakları diye basın açıklamaları yapan sözüm ona bir STK’nın yönetim kurulunun aldığı tehdit gibi karar bizim için yok hükmünde olduğu gibi gerçek yüzleri ise ortaya çıkmıştır.

Hakkarihabertv.com olarak sansür ve tehditlere boyun eğmediğimiz gibi devletimizin belirlediği politikalar çerçevesinde yayın hayıtını sürdürecek ve yayın politikasını beğenmeyen Hakkari haber de haberlerine yer verilmeyecektir.. Bu Konu burada kapandı…..


-OYNANAN OYUNLAR BU TEK DEĞİL

Bir zamanlar olayların sıkça yaşandığı Hakkari’de Hakkarihabertv.com sitesine defalarca siber saldırı düzenlenerek, örgütsel yayın eklemesi yapıldı. Hakkaribabertv'nin yayınlanmış olarak gösterip, birde ihbarda bulundular.  Hakkari emniyeti siber suçlarla mücadele mahkeme kararı ile çok yönle bir araştırma yaparak hainlik yapanların gerçek yüzünü ortaya çıkarttı. Siber saldırı düzenleyenlerin ip numaraları tek tek ortaya çıktı. Hakkarihabertvnin suçsuz olduğu mahkeme tarafından tek tek kanıtlandı.   Adalete ve yargıya güvendik iç ve dış mihrapları bertaraf ettik.

-SİTE SAHİBİNİ BEKÇİ YAPTILAR

Oynanan oyunlar bitmedi. Hakkari’de yıllarını gazeteciliğine veren Feyzullah Taş’ı  dönemin belediye Başkanı Vali Yardımcısı ve Şimdiki Bayburt Valisi olan Cüneyt Epcim ile çalıştığı için belediye basın biriminde alıp kapı bekçisi yaptılar. İldeki hiçbir gazeteci ve hiçbir Sivil Toplum Örgütü bu konuyla ilgili bir açıklama yapma cesaretinde bulunamadı. Onuruyla oynadıkları gazeteci kimseye boyun eğmeden görevini zevkle yaptı. Demokrasi ve özgürlükten yana olduklarını iddia edenlerin bundan uzak olduklarını ve buna ortak olanları ise tüm Hakkari gördü.

 

.  

Bu yazı toplam 19660 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim