• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

VEDAŞ Görevini Yaptı, Sıra Zincir Marketlerde…

Murat Taş

İlimizi Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar Futbol 1. Ligi’nde mücadele eden Hakkâri Gücü Kadın Futbol Takımı her sene olduğu gibi bu senede büyük bir başarıya imza attı. Kendi grubunda ilk dörtte, girerek hepimizin gururu oldular.

Kadın Futbol Takımımıza gerek maddi gerekse manevi olarak destekte bulunan her müsabakayı tribünlerde seyredip onlara destekte bulunan, ilimiz Valisi Sayın İdris Akbıyık’tır. 

Bunun yanında AK Parti Hakkâri il başkanı A.Muttalip Özbek, Ölmez madenciliğe ve Sadi Özatak'a verdikleri destekleri unutmamak gerekir. 

Spor kulüplerini ayakta tutan sponsorluklardır. Sponsorluk, bir kurumun, kurumsal ve pazarlama amaçlarına yönelik, katılmakta yarar gördüğü olay ve etkinliklere para vererek ya da o olay, etkinlik için gerekli olan araç, malzeme gibi materyal donanımını sağlayarak desteklemesidir. 

Böylece sponsorluk, kurum imajını artırma, marka farkındalığını yükseltme ya da ürün ve hizmetlerin doğrudan satışlarını uyararak kurum hedeflerini desteklemek için bir olay ya da etkinliğin düzenlenmesi, masraflarının üstlenilmesidir.

Sponsorluk bir halkla ilişkiler aracı olarak da görülmektedir. Sponsorluk da, halkla ilişkiler gibi, toplumla yakın bir iletişim kurarak, hedef kitlede kuruma karşı güven duygusu yaratır, kurumun itibarını ve imajını sürdürmesine katkı sağlar. 

e42b2a34-d2aa-4189-b7ed-838aa51e7976.jpg

Kurum, halkla ilişkiler amaçlarına bağlı olarak, sponsorluk faaliyeti ile yalnız kendisi için değil, içinde bulunduğu toplumun çıkarlarını gözettiğini ve toplum refahının yükselmesine katkıda bulunduğunu kanıtlar.
Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) Kurumu,  İlimizi Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar Futbol 1. Liginde temsil eden, Hakkari Gücü Kadın Futbol takımımıza sponsor olmuş. Takımımıza gereken maddi ve manevi desteği sağlamıştır.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) Genel Müdür ve Koordinatörü Ali Aydın’a, Bölge Müdürü Emrullah Okutucu’ya, Hakkâri VEDAŞ İl Müdürü Mehmet Salih Eroğuz’a, Van İl Müdürlüğü görevinden ayrılan İsmail Özdemir’e, verdikleri desteklerden dolayı spor camiası adına şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İnşallah ilimizde faaliyet yürüten, Ülkemizde ve İlimizde büyük alışveriş zincir marketler açan özel sektörlerinde ilimizdeki spor kulüplerine sponsor olup, VEDAŞ gibi kurumu örnek alıp, onlara gereken maddi ve manevi desteği sağlaması dileğiyle.

Bu yazı toplam 2233 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim