• BIST 8740.24
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 6 °C

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler

Murat Taş

"Cennetteki “sevinç Sarayı’na, ancak çocukları sevindirenler girer." Çocukluk hayatın en özel, en güzel dönemi. Kaygısız, kedersiz tek derdinin oyun olduğu karnının bile acıkmadığı zamanlar. İyi bir kişiliğin güzel bir geleceğin temellerinin atıldığı insan hayatının belki de en önemli bölümüdür çocukluk.

Çocuklardaki saf, temiz, aydınlık, pırıl pırıl ve coşkulu bakışı herhangi bir yetişkinde bulabilmek olası değildir. Her bakışları, her davranışları, içlerindeki masumiyeti ifade eder.

O masumiyet içinde hiç kimseden kötülük beklemez, tüm insanlara karşı güven duyarak yaşarlar. Hesap bilmez, çıkar bilmezler. Çocuklar her koşulda mutludurlar. 

Çocuğun ilk öğrendiği şey gülmek ve ağlamaktır. Çocuk büyüdükçe En büyük isteği ise oyuncaklar ve oyunlardır. Onları en çok mutlu eden onuna oyuncaklar almak, onunla oyun oynamaktır.

Dün Hakkâri kayak merkezinde yani 2800 rakamlı bir yerde ilk kez çocuk olmak istedim. O çocukların eğlenmesi, sevinmesi, gülmesi beni o kadar derinden etkiledi ki anlatılması bile çok zor. 

Dün Belki de ilk kez bir çocuğu kıskandım. Hatta öz kızımı bile kıskanmaya başladım. Dün çocuk olmak vardı içimde, çocuk olmak istedim, içimden keşke hiç büyümeseydim hep onlar gibi çocuk olmak eğlenmek, oyun oynamak geçti içimde, onlar gibi mutlu olmak istedim.


TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Hakkâri Belediyesi ve Hakkâri Valiliği işbirliği ile 2 bin 800 rakımlı Mergabütan Kayak merkezinde karne şenliği düzenlendi. Binlerce çocuk ebeveynleriyle beraber sabah 10’dan 16’ya kadar günülerince, doyasıya eğlendiler.

Kaykay, uçurtma, palyaço, oyun, halay, yani çocuk adına eğlenecek ne varsa hepsi dün kayak merkezindeydi. 
Valisi, Polisi, Askeri, Memuru, Sağlıkçısı, Öğretmeni, yani her kesim çocukların eğlenmesi, mutlu olması için her türlü çabayı ve gayreti sarf ettiler.

Hakkâri’de çocuk olmak çok zor pek oyun alanları yok. Fazla eğlenme, oyun oynama şansları yok onun için Hakkârili çocuklar için ne yapılırsa azdır.

Dün çocuklar kadar biz veliler, anne babalarda çocuklarımız kadar eğendik, oynadık. Belki de ilk kez çocuklarımızla çocuk olduk.

Dün kayak merkezinde çocuklarımızı eğlendiren, onları mutlu eden ve sevindirenlerinde Allah’ta onları sevindirsin ve mutlu etsin. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

032c5f8f-6951-422e-a009-19ebfec83345.jpg

Bu yazı toplam 1794 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim