• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Maşallah her marifet var…

Murat Taş

Her sporcunun sporculuk serüveni farklı bir hikâyedir ve bu serüven ya ilginç başlar ya da ilginç bir şekilde son bulur. 
Bir de bu serüvenden hiç kopmayan, spor ortamında olmaktan hep keyif alan gerçek sporcular vardır. 

Bu yazımda ise ben, hayatı boyunca sporcu gibi yaşayıp, sadece madalya veya derece odaklı olmadan, spordan keyif alarak mücadele eden sporculardan birini ele alacağım.

Hakkâri Devlet Hastanesinde yıllardır görev yapan, sporculuk geçmişi başarılarla dolu olan, mesleğini seven, mesleğine büyük önem veren, çalıştığı kurumda arkadaşlık ortamı samimi, güzel ve sıcak sohbetiyle örnek gösterilen, adeta el üzerinde tutulan, spor geçmişi başarılarla dolu olan, Hacı Erçin, kardeşimden bahsetmek istiyorum. 
Çocukluktan beri spora olan ilgisi ve aşkla başlayan hayatı şimdilerde ise kaldığı yerde devam etmekte.

Kimi zaman spora yaptığı fedakârlığı, kimi zaman spor camiasının takdirini alarak, kimi zaman da arkadaşlarının spor ortamına bulunmasına vesile olan Hacı Erçin gerek spor camiası, gerekse kendi kurumu tarafından takdirle karşılanıyor.  

Onu hemen hemen sporun her alanında her faaliyetlerinde görebiliyoruz. Hacı Erçin, eski bir sporcu Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi ve farklı spor alanlarında büyük başarılar elde etmiştir. Şimdilerde ise çocuklara ve gençlere örnek olacak faaliyetler yapmakta. 

Geçenlerde bir spor etkinliğinde yakaladığı başarı en büyük örnektir. 
Sporcu kişiliğinin ve karakterinin sporcunun hayatındaki yeridir. Hacı Erçin, Hakkâri’de yapılan her türlü spor aktivitelerde bulunan bir kardeşim. 

Hakkâri’de Kurumlar arası yapılan her turnuvaya Kurumunu dâhil ederek, turnuvaya renk katıyor. Ayrıca arkadaşlarının spor faaliyetlerine katılmasını sağlıyor.

Spora olan sevdası ile çıktığı her turnuvada olsun, müsabakada olsun büyük başarılar elde ediyor.
Son yapılan Kurumlar arası Voleybol Turnuvasında, Güçlü rakiplerine rağmen, Kurum takımını finale taşıyarak büyük bir başarıya imza attı.

Hacı Erçin, sporun sadece madalya ve başarıdan ibaret olmadığını, sporun sağlığa ve kişiliğe sağladığı faydaları olduğunu hep dile getiren gerçek bir spor adamıdır, Hacı Erçin. 

Onun en büyük hedefi spor, okul, sosyal hayat, iş, aile ile sporu hayatından hiç çıkarmamasıdır.
Hayatında sporu hiç eksik etmeyen Hacı Erçin Kardeşime bir spor camiasının bir ferdi olarak teşekkürlerimi sunarım. Bence Spor aşkı böyle olmalı. Sporu Hacı Erçin, gibi sevmeli, yapmalı.

f6765a54-b193-4940-ad73-8288b7c9ee31.jpg922df49f-d429-460e-a83b-8e5c600e276b.jpg

Bu yazı toplam 5517 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 7
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim