• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Spor Camiasından Başkan Özbek’e Teşekkür…

Murat Taş

Hakkâri genç ve sporcu potansiyeli yüksek olan bir ilimiz. Futboldan basketbola, voleyboldan güreşe, yani takım ve ferdi branşlarda sportif faaliyetler yapılmakta. Hakkâri son zamanlarda spor alanında büyük başarılar elde etti. 
Kadın futbol takımımız, Sümbül engelliler tekerlekli sandalye basketbol takımımız, Voleybol takımlarımız, Basketbol, Güreş sporunda Dünya 3.lüğümüz var. Farklı spor branşlarında da nice başarılara imza atmış spor kulüplerimiz ve sporcularımız var.

İlimizdeki tüm spor kulüplerinin maddi durumları ortada spor kulüpleri sezon başında Hakkâri Valisi İdris Akbıyık ve AK Parti Hakkâri İl Başkanı A.Muttalip Özbek tarafından verilen desteklerle, lige katılmakta ve sportif faaliyetlerini yürütmektedirler. 

Başkan Özbek Hakkâri’de sporun gelişmesi için büyük çaba ve gayret göstermekte. 
Bu konuda kapısına gelen her spor kulübüne yardım etmekte. 
Spor kulüplerini, başkanlarını, yöneticilerini ve sporcuları en iyi şekilde ağırlamakta. 
Onlarla bizzat görüşüp dertlerini dinlemekte. 

Başkan Özbek her spor kulübüne imkânları doğrultusunda yardımcı olmakta, onlarla bizzat ilgilenmekte. Makamında gerekse parti binasında dertlerini dinlemekte ve Hakkâri sporcusuna ve gençliğine kapılarını sununa kadar açmakta. 
Başkan Özbek mütevazi ve misafirperverliği ile Hakkari spor ve sporcusuna verdiği önem ve destekleriyle spor camiasının takdirini kazanmıştır. Başkan Özbek her platformda Hakkâri sporun, sporcunun ve gençliğinin yanında olduğunu defalarca dile getirmiştir.

İlimizde faaliyet gösteren her kulübümüzün Bölge ve Türkiye şampiyonluklarına katılacak olan takımlarımıza ulaşım, konaklama, barınma imkânını sağlamakta. İl dışına giden takımlarımız ve sporcularımız dört, beş yıldızlı otel ve konaklama yerlerinde Başkan Özbek’in katkılarıyla sağlanmaktadır. 
Ayrıca dışarı giden her spor kafilesine, maddi ve manevi destek sağlamakta.
Başkan Özbek her defasında Hakkâri gençliğini, sporcusunu ve spor kulüplerini önemsediklerini dile getirmekte. 
Hakkâri gençliği ve sporcusunun yanında olduklarını, onlarla ilgilenmek, onların dertlerini dinlemek onlara yardımcı olmak bizim esas görevlerini olduğuna her platformda şahit olmuşuz.

İlimizi ziyarete gelen bakanlar olsun, genel merkez yöneticileri, milletvekilleri olsun, Hakkâri’deki gençlerin ve sporcuların en iyi tesislere sahip olması, onlara yeni spor alanları yapması ve spor kulüplerinin sıkıntılarını ve isteklerini bizzat kendisi iletmekte ve dile getirmektedir. 

Hatta Ankara’da Hakkâri’deki spor ve sporcuların dertlerini ilgili makamlara sürekli iletmektedir. 
Gençlik ve Spor Bakanı ile yaptığı görüşmede Hakkâri’deki bütün spor kulüplerine maddi ve malzeme desteği sözünü alarak, Hakkâri spor camiasının sorunlarını gidermek konusunda güzel bir müjdeli gelişmeyi sağlamıştır.
Bizlerde spor camiası olarak Başkan Özbek’e spor kulüplerine sporculara ve Hakkâri gençliğine yaptığı destekler ve yardımlarından dolayı kendilerine şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu yazı toplam 2132 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim