• BIST 8734.15
  • Altın 2240.981
  • Dolar 32.3312
  • Euro 35.1208
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Odaklanalım birlikte başaracağız

Nevzat Kızılban

Başta emekçi kardeşlerimizin temsilcileri olan sendikalarımızın ve her sosyal ve meslek odaları, kurum ve kuruluşlarının ilimizi her platformdan temsil edecek doğru adayların seçimi için elini taşın altına koyma zamanı çoktan geldi.

Halkımızın yaşadığı mağduriyetler, yapısal hizmetlerde meydana gelen aksamalar, gecikmeler, yanlış yatırım projeleri sonucu israf edilen kaynaklar, sanayi, tarımsal üretim ve işleme alanlarındaki yetesizliker, korkunç işsizlik, Kentsel kaynakların verimli ve doğru projelerle değerlendirilememesi, çevre sorunları, sağlıktan eğitime, imardan içme ve kullanma suyuna, ulaşımdan sosyo kültürel değerlere kadar hayatın her alanında doğru ve etkili hizmetler için göreve davet ediyorum.

Hakkari'mizin sevgili emekçi kardeşlerimiz, sosyal ve meslek odaları kentimizin ve halkımızın geleceği için artık ciddi sorumluluk almalısınız. Kentimizi temsil edecek adaylarda vasıflı, Eğitim, Bilgi Emek ve Deneyimli donanımlı temsilcilere, adaylara ihtiyacı var. Sizler kurumsal ve toplumsal olarak her açıdan öylesi özelliklere sahip adaylara odaklanmalısınız, bu özelliklere sahip adaylara destek vermelisiniz, yanında durmalısınız. 

Kentimizin ve halkımızın artık daha fazla kayıp etmeye tahammülü yoktur. Bildiğiniz gibi Hakkari yetersiz hizmetler ve sahipsizlik nedeniyle çok ciddi boyutlarda dışarıya metropollere büyük, yoğun göç vermektedir. Göç eden hemşehrilerimiz gittikleri yerlerde büyük mağduriyetler yaşamaktadır.

Kentimizin yer altı ve yer üstü kaynaklarının bilincinde olan ve bu kaynakları doğru projelerle toplumsal Ekonomik yaşama katılmasını sağlayacak temsilcilerin yanında durmalısınız.

Bu konuda dar aile ve sosyal etkileri mümkün olduğunca azaltmanızı sizlerden talep ediyorum, halkımızın bugününe ve geleceğine zarar veren dar İdeolojik etkileri mümkün olduğunca sıfırlayınız ve hep birlikte Hakkari'mizin geleceğine ODAKLANALIM, birlikte BAŞARACAĞIZ. 
 

Bu yazı toplam 3902 defa okunmuştur.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim